Iulia Vântur a devenit instant geloasă. Ea este actrița preferată a lui Salman Khan

Iulia Vântur a devenit instant geloasă. Ea este actrița preferată a lui Salman Khan
Iulia Vântur geloasă pe actrița preferată a lui Salman Khan.

Anul viitor, Sonakshi Sinha va împlini un deceniu la Bollywood. Nu este un secret faptul că Salman Khan a introdus-o pe Sonakshi în lumea cinematografiei hindi cu filmul său din 2010, Dabangg, iar în ultimii nouă ani, actrița și-a făcut un nume pentru sine în industrie. În timp ce Sonakshi este în formă și fabuloasă acum, actrița în vârstă de 32 de ani a dezvăluit că  Salman a fost cel care a împins-o să piardă în greutate, întrucât voia să o invite să joace într-unul dintre filmele sale.

Iulia Vântur geloasă pe actrița preferată a lui Salman Khan

Sinha a jucat rolul romantic al protagoniștilor bărbați în mai multe drame de acțiune de top, printre care Rowdy Rathore (2012), Son of Sardaar (2012), Dabangg 2 (2012) și Holiday: A Soldier Is Never Off Duty (2014) deși a fost criticată pentru asumarea rolurilor care i-au oferit un domeniu limitat.

A obținut o aclamare critică pentru portretizarea unei femei care suferă de tuberculoză în drama romantică Lootera (2013), pentru care a primit o nominalizare la Premiul Filmfare pentru cea mai bună actriță. A urmat acest succes inițial, jucând o serie de filme care au făcut-o. nu performa bine comercial.

Rivala Iuliei Vântur, un talent înnăscut

Pe lângă faptul că a jucat în filme, Sinha a cântat o mică parte din piesa Imran Khan „Hai să sărbătorim” din filmul său Tevar (2015). Apoi a făcut debutul oficial în cântec cu single-ul „Aaj Mood Isqholic Hai” și a cântat într-un număr total de patru dintre filmele sale.

”De fiecare dată când intru în setul „Dabangg”, am un sentiment special. Mi-am început călătoria acum 10 ani cu acel film. A fost filmul meu de debut alături de Salman Khan. Relația mea cu el nu se va schimba niciodată, indiferent de câte filme semnez și ce obțin ca actriță. El m-a ajutat să-mi găsesc chemarea, nici măcar nu știam că pot juca și acum sunt actriță.”, a spus Sinha.

Iulia Vântur.
Iulia Vântur geloasă pe Sonakshi Sinha.

Iulia Vântur geloasă pe actrița Sonakshi Sinha

În presă se scrie că frumoasa blondă ar fi fost geloasă pentru că actorul de la Bolywood, actualul iubit al Iuliei, s-ar vedea cu altă femeie. Se pare că Iulia Vântur ar fi geloasă pe relația dintre iubitul său Salman Khan și cea pe care a ajutat-o să își găsească vocația, Sonakshi Sinha.

Relația dintre aceștia este una specială, Sinha purtându-i recunoștință pentru ce a făcut pentru ea în urmă cu 10 ani și motivând-o să slăbească pentru a fi potrivită pentru un nou rol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI