Iulia Vântur a dat lovitura! Iubita celebrului Salman Khan a primit rolul care o va propulsa la Bollywood

Iulia Vântur a dat lovitura! Iubita celebrului Salman Khan a primit rolul care o va propulsa la Bollywood
Iulia Vântur, rol de agent secret

Iulia Vântur este într-o perioadă foarte bună. Cariera sa de actriță peste hotare ia amploare! Fosta prezentatoare de știri va putea fi văzută într-un nou rol, de data aceasta, de agent în serie. Cum se numește producția în care o pot vedea fanii frumoasei românce?

Iulia Vântur, în rol de agent în serie

Modelul și actrița Iulia Vântur va putea fi văzută și în rolul de agent în viitoarea serie a lui Nick McKinless și Ali Jacko numită „Jack Stall Dead”. Actrița a spus că este extrem de încântată de noul personaj pentru care s-a pregătit intens. Unele secvențe de acțiune au avut nevoie de antrenament special.

„Sunt extrem de încântată să am o șansă de a juca rolul unei femei puternice, pricepute și talentate, care nu lasă nicio piatră neîntreruptă pentru a rezolva vreun caz care vine pe parcursul ei. Deoarece joc rolul de agent, mi-a trebuit să mă antrenez pentru câteva secvențe de acțiune de bază care au fost extrem de provocatoare pentru mine ”
Iulia Vântur

Personajul pe care îl va interpreta Iulia Vântur se numește Jo și trebuie să se lupte mult pentru a căuta doar adevărul. În pasajele de luptă pe care le va avea în serie a ajutat-o unul dintre cei mai buni antrenori de la Hollywood.

„Am învățat câteva tehnici dure de apărare. Întregul proces de antrenament a fost atât de puternic și m-a făcut să mă simt puternic și încrezător. Mi-a plăcut fiecare filmare și m-am distrat de minune cu echipa mea uimitoare”
Iulia Vântur

Nou rol pentru Iulia Vântur
Nou rol pentru Iulia Vântur

„Nu m-am oprit niciodată într-un singur loc”

Iulia Vântur a fost întrebată, în cadrul unui interviu pentru adevărul.ro, despre ce a pierdut pe drumul către celebritate și dacă are sau nu regrete.

„Nu, să ştii că n-am regrete, motiv pentru care, după cum vezi, încerc constant lucruri. Mi-am început cariera de prezentator de ştiri, după care am prezentat şi „Dansez pentru tine“, care a fost un show de anvergură, foarte iubit în România, despre talent, dans, poveste. Cineva acolo sus mă iubeşte şi a ştiut unde este locul meu. Am făcut lucruri care mi-au plăcut şi nu m-am oprit niciodată într-un singur loc. Eu sunt curioasă de fel şi mi-a plăcut să descopăr lucruri noi despre mine. Şi nu puteam face asta decât dacă ieşeam din zona mea de confort”
Iulia Vântur

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI