Iulia Albu, despre rochiile purtate de Simona Halep la cununia cu Toni Iuruc. Uimitor ce a spus designerul

Iulia Albu, despre rochiile purtate de Simona Halep la cununia cu Toni Iuruc. Uimitor ce a spus designerul
Iulia Albu, despre rochiile purtate de Simona Halep la cununia cu Toni Iuruc. Uimitor ce a spus designerul

Simona Halep a atras toate privirile invitaților în cea mai frumoasă zi din viața ei. Frumoasa sportivă a strălucit în ținutele pe care le-a purtat în ziua cununiei cu afaceristul Toni Iuruc. Atât ziua, cât și noaptea, tenismena a schimbat mai multe rochii, însă toate au făcut-o să arate ca o prințesă. Ce spune marele critic de modă Iulia Albu despre opțiunile vestimentare ale Simonei Halep din ziua nunții ei. Uimitor ce a spus designerul român.

Iulia Albu aruncă bomba despre rochiile purtate de Simona Halep la cununia cu Toni Iuruc

În urmă cu doar două zile, pe data de 15 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe malul mării, apoi au petrecut în clubul Fratelli din stațiunea Mamaia. Deși Simona Halep ne-a obișnuit cu ținutele sale sport, rochiile purtate în cea mai frumoasă zi a vieții ei au impresionat pe toată lumea. Cel mai mare critic vestimentar al României. Ei bine, nu doar ținutele alese de sportivă au fost comentate de stilistă, ci și costumul purtat de mirele Toni Iuruc.

Simona Halep a radiat de fericire în ziua în care a spus cel mai sincer „DA”. Jucătoarea de tenis a fost aranjată cu gust. Halep a avut un machiaj discret, dar elegant, cât să-i scoată trăsăturile frumoase în evidență. Coafura de mireasă a avantajat-o pe deplin.

Mireasa a avut trei rochii simple, dar elegante

Sportiva a ales să poarte la marele eveniment din viața ei trei rochii. Toate au fost simple, fără diamante sau alte lucruri sofisticate, care au uimit prin eleganța lor. Memorabile au fost două ținute. La sosirea la petrecere, mireasa a purtat o rochie nude, lungă și plisată, cu dantelă în partea de sus a bustului. Mai târziu, Halep s-a schimbat într-o rochie albă și lungă, decoltată în partea de sus, fără bretele, și accesorizată cu o fundă neagră. Rochia de seară purtată de Simona Halep este semnată de Oscar de la Renta și costă 6,359 €.

Criticul de modă nu s-a putut abține de la comentarii

Până și marele critic de modă Iulia Albu a apreciat ținutele purtate de miri în ziua fericitului eveniment. Toată lumea știe cât de aspră este designerul român cu alegerile vestimentare ale vedetelor, așa că este o surpriză că Iulia Albu o felicită pe Simona Halep pentru ținutele de la nuntă.

Iulia Albu nu s-a putut abține de la comentarii. Potrivit criticului de modă, alegerile vestimentare ale Simonei Halep au fost inspirate.

„Simona a ales o ținută extrem de decentă, este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și în același timp extrem de rafinate. Este chiar surprinzător pentru că ea nu lucrează cu un stilist”, a mărturisit Iulia Albu.

Ce a declarat Iulia Albu despre soțul lui Halep

Mai mult decât atât, designerul român nu l-a scăpat din ochi nici pe soțul jucătoarei de tenis. Toni Iuruc a ales să poarte un costum negru cu care, potrivit stilistei, nu a dat deloc greș.

„Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă, nu am putea spune nimic rău despre alegerea pe care el a făcut-o, dar până la urmă el nu se dorește un fashion icon”, a precizat Iulia Albu despre ținuta lui Toni Iuruc.

Urmăriți Playtech.ro și pe