Iulia Albu, umilită de Lino Golden după l-a acuzat de ‘ură rasială’. Artistul i-a dat o replică usturătoare

Iulia Albu, umilită de Lino Golden după l-a acuzat de ‘ură rasială’. Artistul i-a dat o replică usturătoare
Iulia Albu, umilită de Lino Golden după l-a acuzat de 'ură rasială'

Scandalul momentului îi are ca protagoniști pe Iulia Albu și Lino Golden. Artistul i-a aruncat jigniri dure după ce stilista i-a comentat nu ținuta, ci atitudinea pe care o afișează pe Internet.

Iulia Albu vs. Lino Golden. Acuze, tensiuni și critici. Artistul i-a dat replică stilistei după ce aceasta a spus că tânărul instigă la ”ură rasială”

Iulia Albu a comentat pe pagina sa de Instagram una dintre fotografiile postate de Lino Golden. Este vorba despre o imagine în care tânărul este în fața unei oglinzi, cu un teanc de bani ținuți ca un evantai, a cărui descriere este: „Banii de r@at * cine se ofensează, e de rasă inferioară”.

„@linogolden promoveaza ura rasiala. Sinistru, penibil, abject. Asta, fireste, Daca nu cumva considera ca Suntem toti niste “animale” unii oi, probabil, altii cotârle. “Of mice and men” as putea vorbi ore in sir. Pacat ca nu am compania lui Steinbeck. Aviz brandurilor pe care le endorseaza. Hai sa vorbim despre influencing 🦩”, a scris fashion-editorul pe Instagram.

În urma comentariilor făcute de stilistă, cântărețul a asaltat-o cu mesaje prin care a jignit-o. Din conversație se înțelege că textul notat de Lino în căsuța de descriere a pozei controversate a fost o glumă. În final, acesta i-a transmis că seria de replici dintre cei doi are ca scop readucerea designerului în lumina reflectoarelor prin prisma unui scandal. De asemenea, băiatul a acuzat aceeași tactică și în privința disputei dintre ea și Alex Velea, din 2013.

Ulterior, tânărul a completat în descriere cu: „(gluma)(nu ma ma refer la nimic rasist)(ma refer la calitatea umana) (ca vad ca nu stiti de ironie si glume)”, pentru a clarifica situația.

Designerul i-a trimis săgeți și în cadrul rubricii de modă pe care o are în emisiunea ”La Măruță”

În ediția de marți a rubricii sale din cadrul emisiunii ”La Măruță”, cei care au intrat în vizorul criticului de modă au fost Crina Abrudan, Karmen, Lora, Anca Serea și soția lui Pepe, Raluca. Însă, de departe, cel care a fost ținta criticilor Iuliei Albu a fost Lino Golden, despre care a spus: „Rapperii și trapperii români care fac reclamă la tigăi versus cei de afară care fac reclamă la mașini… Oamenii văd că ești penibil!”.

Alex Velea a înjurat-o pe Iulia Albu în fel și chip

În 2013, Iulia Albu i-a dat replică lui Alex Velea după ce acesta i-a adresat mai multe injurii pe un cont personal de pe Internet. Cântărețul a fost deranjat de faptul că stilista a spus despre el, într-o emisiune TV, că are un lanț de manelist. Acesta s-a dezlănțuit în mediul online, iar reacția designerului nu a întârziat să apară.

„Z**** fashionistă care o s**** în batistă”, a spus Velea despre Iulia Albu.

Felul în care s-a exprimat este execrabil, are trei clase. Să folosești un asemenea limbaj…Acest băiețel are lipsă de respect față de femei. Alex Velea, sunt mai înaltă și mai frumoasă decât tine. Și să-ți mai spun ceva: am și mai multă școală! Vorbește măcar românește, Băiețel, ești în România, nu te mai crede în ghetou în State”, a spus criticul de modă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI