Iulia Albu, primele declarații despre al doilea copil: ”Dacă fac tripleți?”

Iulia Albu, primele declarații despre al doilea copil: ”Dacă fac tripleți?”
Ce spune Iulia Albu despre rolul de mămică?

Iulia Albu a răspuns tuturor întrebărilor delicate într-un interviu extrem de transparent. Cunoscutul critic a vorbit și despre un subiect mult așteptat de fani. Ce a spus fosta vedetă de la Pro TV despre rolul de mamă pentru a doua oară?

Iulia Albu, mărturii despre copii. Ce spune vedeta despre rolul de mamă?

Iulia Albu este un personaj controversat în showbiz-ul românesc încă de la primele apariții. Aceasta a venit în atenția românilor odată cu mariajul cu Mihai Albu. Deși s-au iubit, iar relația lor părea că este una care întrece orice barieră, mai cu seamă ea fiind cu mult mai tânără decât designer, ceva nu a mers.

Cu toate astea, aceștia pare că se înțeleg în sfârșit mai bine și reușesc să se îngrijească de creștere și educația micuței pe care o au împreună. Fanii blondinei vor să o vadă din nou în rolul de mămică, iar în recentul interviu oferit pe YouTube a făcut câteva mărturii despre asta.

Fosta vedetă de la Pro TV a declarat că își dorește nespus să aibă mai mulți copii și că se vede mamă nu doar încă o dată, ci de cel puțin două ori. Mai mult decât atât, femeia s-a gândit și la varianta de a adopta un copil, lucru extrem de lăudat de cei care au reușit să o cunoască din ce în ce mai bine prin intermediul noului podcast în care și-a făcut apariția.

Se mai vede purtând rochia de mireasă?

Întrebată de fostul ei coleg dacă se vede îmbrăcând din nou rochia de mireasă, Iulia nu a ezitat și a spus tuturor care sunt planurile sale de viitor: „Mă văd îmbrăcată în rochia de mireasă și mă văd și mamă. Mă văd mamă de încă două ori, cel puțin. Mi-am făcut așa o socoteală, dacă fac tripleți… nu știu cum va funcționa asta. Se mai întâmplă și surprize în viață.”

Aceasta a atins un subiect sensibil – adopția. Criticul a menționat că este un eveniment dificil nu numai din punct de vedere al birocrației, ci și emoțional al copilului sau copiilor deja existenți în familie. Cu toate astea, nu se teme să facă acest pas și se gândește serios la o astfel de inițiativă alături de iubitul său.

„Să fii mamă nu înseamnă neapărat să fii mama biologică a unui copil. Mă văd și adoptând un copil. Îmi doresc foarte mult să fac asta, dar este foarte dificil. Așa, la nivel declarativ, e foarte simplu. Este dificil să adopți un copil nu doar din punct de vedere legal. Este dificil să ai un copil adoptat și copii naturali, iar copiii naturali să-l trateze ca și când ar fi fratele lor. Este greu și frustrant pentru acel copil. Este o luptă foarte grea ca să reușești. Nu știu dacă voi reuși, dar îmi doresc”
Iulia Albu (Sursa: podcast Cătălin Măruță – YouTube)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI