Ce a spus Iulia Albu despre Anna Lesko în direct, la TV: ”Biata femeie!” Cătălin Măruță a fost uluit să o audă vorbind așa

Ce a spus Iulia Albu despre Anna Lesko în direct, la TV: ”Biata femeie!” Cătălin Măruță a fost uluit să o audă vorbind așa
Ce a transmis Iulia Albu despre Anna Lesko. Cătălin Măruță a rămas mască

Iulia Albu lovește din nou! Cunoscuta vedeta a venit azi în platoul lui Cătălin Măruță pentru rubrica sa în care comentează ținutele diferitelor vedete din showbiz-ul românesc. De această dată au intrat în vizorul criticului de modă mai multe celebrități ce s-au expus în mediul online purtând costume de baie, printre care și Anna Lesko.

Ce comentariu a făcut Iulia Albu despre Anna Lesko. Cătălin Măruță a rămas surprins

‘Marțea cu Iulia Albu’ este rubrica ce pune pe jar telespectatorii atunci când vine vorba despre ținutele vedetelor expuse în mediul virtual. Criticul de modă a luat-o în vizor pe Anna Lesko, dar cunoscuta cântăreață a fost lăudată de Iulia Albu, spre surprinderea lui Cătălin Măruță. Ba chiar, blondina a spus la un moment dat că apreciază foarte mult un anumit detaliu la artistă.

„Am început cu Anna Lesko, tuturor vă place Anna Lesko. Chiar și mie îmi place. Îmi place că mereu ea are ceva rusesc. (…) Biata femeie nu are și când se duce la duș ceva rusesc, în afară de faptul că este rusoaică.”, a spus Iulia Albu.

Bianca Drăgușanu, luată în vizor de Iulia Albu

Nici Bianca Drăgușanu nu a scăpat de rubrica Iuliei Albu! Totuși, vedeta de la PRO TV a surprins pe toată lumea și a lăudat-o pe blondină. Criticul de modă a susținut că aceasta se află într-o zonă vestimentară ce i se potrivește perfect, ba chiar, că i-ar sta bine în orice și face câteva alegeri stilistice foarte bune.

„Mie nu îmi plac aceste costume cu brand-ul la vedere, dar există persoane care le pot purta. Este o doză de kitsch pe care ți-o poți asuma. Ei îi vine bine, este imaginea pe care și-a creat-o. Ea este într-o zonă a ei și atât. I-ar sta bine în orice. (…) În general ea poartă doar ochelari de brand, ceea ce este un lucru bun.”, a mai transmis Iulia Albu.

Ce a spus vedeta de la PRO TV despre INNA

Chiar dacă prezentatorul de televiziune a fost uimit de faptul că INNA a purtat un costum de baie în care a integrat o piesă cu mâneci lungi, Iulia Albu a apreciat și această apariție. Criticul de modă a lăudat vedetele autohtone pentru alegerile făcute la plajă și le-a explicat tuturor ce ar trebui să poarte în momentul în care decid să se bucure de o zi la piscină.

„Ea știe foarte bine ce îi place, îmi place că poartă brand-uri românești. Părerea mea este că poți să înoți într-o piscină și topless, nu este o problemă. (…) Nu stă nimeni nici să înoate, nici să se bronzeze în așa ceva. Dacă vrei să faci o fotografie pe Instagram, poți să îți faci un artificiu stilistic.”, a spus Iulia Albu despre INNA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI