Iulia Albu o desființează din nou pe Andreea Bănică. Cătălin Măruță s-a uitat șocat la ea

Iulia Albu o desființează din nou pe Andreea Bănică. Cătălin Măruță s-a uitat șocat la ea
De ce a desfiintat-o Iulia Albu pe Andreea Banica

Iulia Albu a venit azi în emisiunea lui Cătălin Măruță, ”La Măruță”, pentru cunoscuta sa rubrică ”Marțea Neagră cu Iulia Albu”, unde a vorbit, evident, despre ținutele vedetelor.

Iulia Albu o desființează din nou pe Andreea Bănică

Iulia Albu, deși a întrebat dacă are voie să spună ceva de rău, dat fiind că ne aflăm în Săptămâna Mare, nu a putut să nu critice ținutele Andreei Bănică, din vacanța pe care vedeta a petrecut-o în Kenya.

”E Săptamana Mare, avem voie să spunem ceva de rău? Eu cred în Dumnezeu. Astăzi avem de discutat și ce s-a întamplat la Oscaruri„, a spus Iulia Albu, de cum a pășit în platoul ”La Măruță”.

Ce a spus și despre Oana Roman

Iulia Albu a criticat-o dur pe Andreea Bănică, însă a luat-o în vizor și pe Oana Roman, și aceasta proaspăt întoarsă dintr-o vacanță în Egipt. Iată care au fost declarațiile Iuliei Albu cu privire la cele două vedete.

”Andreea Bănică

Andreea Banică a fost în Kenya, acolo e nepoliticos să ai părul despletit, să apari mai dezbracată, mi se pare jenant cum a aparut într-o poză alături de cineva, se vedea că omul nu se simțea confortabil. Mi se pare bine să citiți cand mergeți într-o destinație, să vedeți obiceiurile locului.

Apoi, în altă poză –  nu este nimic mai de prost gust decât sa te pozezi în iarbă cu tocuri. Tocurile se pot rupe, se pot umple de noroi. Eu apreciez că încerci să faci content mai de calitate, dar mai încearcă, ca ești o fata smart și o sa-ți iasă până la urmă. Și Madonna a mers în Kenya, dar era foarte îmbrăcată, chiar dacă nu avea parul prins.

Oana Roman

Ce înseamna asta? Oana Roman, în poza din partea stângă este mai adecvat îmbrăcată decât cum a fost Andreea Bănică. Ea a fost în Egipt. Nu a ales un costum de baie prea decupat. Nu te mai poza așa, Oana, (n.red. a spus Iulia Albu cu referire la alta poza din vacanta Oanei Roman în Egipt) pentru ca nu este OK! Nu are legatură cu câte kilograme ai, ci cu postura, dar e oricum mai bine decât Andreea Banică„, a spus Iulia Albu, care a ținut să comenteze și ținute de la Premiile Oscar.

”Glenn Close

Tot ce poartă femeia asta este albastru, asta înseamnă să știi să porți o rochie albastră, e o alegere foarte îndrazneață, poartă tocuri, este una dintre ținutele mele preferate de la Oscaruri”, a mai spus Iulia Albu.

Întrebată ce ținută va purta în Noaptea de Înviere, Iulia Albu a mărturisit că va îmbrăca un costum popular.

”Nu spun cum o să mă îmbrac de Noaptea de Înviere. Bine, o sa mă îmbrac în costum popular, o să pun poze. De Paște plec cu iubitul meu și cu fetița mea la Vâlcea”, a mai spus Iulia Albu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI