Iulia Albu nu s-a putut abține. Ce a spus despre Delia și Loredana Groza. Până și Cătălin Măruță a fost uluit

Iulia Albu nu s-a putut abține. Ce a spus despre Delia și Loredana Groza. Până și Cătălin Măruță a fost uluit
Iulia Albu, despre Delia și Loredana Groza. Cătălin Măruță a fost uluit

Iulia Albu a revenit ”La Măruță” pentru a face din nou ravagii cu rubrica sa, intitulată ”Marțea Neagră”. Fashion editorul a revenit cu o temă abordată în trecut, ”Evoluția vestimentară”. Ea a comentat istoricul Deliei și al Loredanei Groza.

Iulia Albu, despre stilulurile vestimentare abordate de Loredana Groza și Delia

Designerul stârnește reacții care mai de care în rubrica sa de la Pro TV, din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Fashionista a comentat astăzi evoluția vestimentară a două dive din România, Delia și Loredana Groza. De-a lungul timpului, cât și în prezent, cele două uimesc cu aparițiile sale.

Iulia Albu a explicat diferențele dintre ipostazele propuse, de la începutul cariere și din prezent, având cuvinte de laudă pentru acestea, lucru care l-a uimit și pe moderatorul show-ului.

„Loredana s-a îmbrăcat mereu bine” 

„Perioada Deliei nu a fost productivă stilistic, dar a fost necesară. A preferat mult timp ținutele cu fuste scurte, care să lase la vedere, dar să nu fie vulgare. Acum sunt demodate, dar atunci făceau furori. Are și zonă de nașă, arată bine cum vrea ea. Mă bucur că a renunțat la ombre, acest stil de a îți vopsi părul.

Nu cred că o avantaja. Acum e relaxată, nu pare forțată. Nu ai nevoie de tocuri pentru a te simți bine, pentru a fi feminină. Acum e într-un moment bun stilistic, nu trebuie să facă atât de mult efort pentru a fi un icon, este deja. Delia de acum nu se mai simte forțată să pozeze în lady sau cu tocuri, se simte bine și sport. Bravo!”, a spus Iulia Albu. 

„Loredana a fost mereu în linie cu ce se întâmpla afară, nu a fost tot timpul excentrică. Mereu s-a îmbrăcat bine. Acum, imaginile par demodate, dar atunci nu era cazul. Acum vreau să arăt evoluția ei generală, nu doar a ținutelor. Pe social media se vorbește mult despre ce și-a făcut Loredana.

Îmi place mai mult Loredana de acum decât cea de atunci. Lore a abordat din plin zona de latex, ca Andreea Bănică, ținute din nou impecabile. Acum, Loredana a evoluat stilistic și unii oameni o critică. Acum este axată pe mulat, mereu a fost așa, dar acum insistă. Are ținute perfecte”, comentat designerul.