Ce ținută a îmbrăcat Carmen Iohannis, la Aeroportul Otopeni, pentru vizita Papei. FOTO și VIDEO

Ce ținută a îmbrăcat Carmen Iohannis, la Aeroportul Otopeni, pentru vizita Papei. FOTO și VIDEO
Cei care l-au așteptat pe Papa Francisc la Aeroportul Otopeni s-au uitat lung la ținuta Primei Doamne

Papa Francisc a venit în România, într-o vizită istorică. În acest context, suveranul pontif a fost așteptat la Aeroportul Otopeni de președintele Klaus Iohannis și de soția acestuia. Prima Doamnă a atras din nou atenția tuturor cu ținuta pe care a purtat-o.

Ce ținută a îmbrăcat Carmen Iohannis la vizita Papei Francisc

Cuoscută pentru ținutele sale foarte îndrăznețe, Carmen Iohannis a atras atenția și de această dată. Prima Doamnă a purtat o rochie vaporoasă, lejeră, dintr-o mătase satinată de culoare bleu ivoire, sidefată. Cum era de așteptat, toți ochii au fost ațintiți asupra soției președintelui Klaus Iohannis.

Maimult decât atât, criticii au avut în vedere lungimea rochiei, deoarece știm că Prima Doamnă are o predilecție spre fustele și rochiile scurte. De această dată, însă, Carmen Iohannis a ținut cont de cadrul oficial în care se afla și a adaptat croiala.

Carmen Iohannis, ținute controversate

Carmen Iohannis a avut de multe ori în public ținute care au fost intens comentate de designeri. Aceștia au spus ba că nu a ales croiala potrivtă, ba culoarea, alteori nu a fost bună lungimea fustei sau a rochiei. De cele mai multe ori, Prima Doamnă a purtat a biserică fuste scurte, iar asta a atras mereu cometarii, de cele mai multe ori răutăcioase.

Carmen Iohannis și președintele Klaus Iohannis au mers, vineri dimineața, la Aeroportul Otopeni unde l-au întâmpinat pe Papa Francisc. Primirea oficială a fost organizată de Administrația Prezidențială, iar vizita Papei în România a fost pregătită de ambele părți de mai bine de 2 ani.

Prima data când s-a vorbit despre o posibilă vizită oficială a Papei Francisc în România a fost în 2015, iar invitația oficială a fost trimisă de președintele Klaus Iohannis în 2017. Atunci, se vorbea că Suveranul Pontif ar trebui să vină în România în 2018, dar iată că vizita a putut avea loc abia anul acesta.

Urmăriți Playtech.ro și pe