20 apr. 2021 | 17:26

Iulia Albu nu s-a putut abține. Ce a spus despre Delia și Loredana Groza. Până și Cătălin Măruță a fost uluit

Monden
Iulia Albu nu s-a putut abține. Ce a spus despre Delia și Loredana Groza. Până și Cătălin Măruță a fost uluit
Iulia Albu, despre Delia și Loredana Groza. Cătălin Măruță a fost uluit

Iulia Albu a revenit ”La Măruță” pentru a face din nou ravagii cu rubrica sa, intitulată ”Marțea Neagră”. Fashion editorul a revenit cu o temă abordată în trecut, ”Evoluția vestimentară”. Ea a comentat istoricul Deliei și al Loredanei Groza.

Iulia Albu, despre stilulurile vestimentare abordate de Loredana Groza și Delia

Designerul stârnește reacții care mai de care în rubrica sa de la Pro TV, din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Fashionista a comentat astăzi evoluția vestimentară a două dive din România, Delia și Loredana Groza. De-a lungul timpului, cât și în prezent, cele două uimesc cu aparițiile sale.

Iulia Albu a explicat diferențele dintre ipostazele propuse, de la începutul cariere și din prezent, având cuvinte de laudă pentru acestea, lucru care l-a uimit și pe moderatorul show-ului.

„Loredana s-a îmbrăcat mereu bine” 

„Perioada Deliei nu a fost productivă stilistic, dar a fost necesară. A preferat mult timp ținutele cu fuste scurte, care să lase la vedere, dar să nu fie vulgare. Acum sunt demodate, dar atunci făceau furori. Are și zonă de nașă, arată bine cum vrea ea. Mă bucur că a renunțat la ombre, acest stil de a îți vopsi părul.

Nu cred că o avantaja. Acum e relaxată, nu pare forțată. Nu ai nevoie de tocuri pentru a te simți bine, pentru a fi feminină. Acum e într-un moment bun stilistic, nu trebuie să facă atât de mult efort pentru a fi un icon, este deja. Delia de acum nu se mai simte forțată să pozeze în lady sau cu tocuri, se simte bine și sport. Bravo!”, a spus Iulia Albu. 

„Loredana a fost mereu în linie cu ce se întâmpla afară, nu a fost tot timpul excentrică. Mereu s-a îmbrăcat bine. Acum, imaginile par demodate, dar atunci nu era cazul. Acum vreau să arăt evoluția ei generală, nu doar a ținutelor. Pe social media se vorbește mult despre ce și-a făcut Loredana.

Îmi place mai mult Loredana de acum decât cea de atunci. Lore a abordat din plin zona de latex, ca Andreea Bănică, ținute din nou impecabile. Acum, Loredana a evoluat stilistic și unii oameni o critică. Acum este axată pe mulat, mereu a fost așa, dar acum insistă. Are ținute perfecte”, comentat designerul.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro