Iulia Albu, luată la rost de un artist al României. Cum a ajuns și numele lui Gigi Becali să fie implicat (exclusiv)

Iulia Albu, luată la rost de un artist al României. Cum a ajuns și numele lui Gigi Becali să fie implicat (exclusiv)
Iulia Albu a fost luată la rost de un artit român fiindcă s-a urcat pe statuia lui făcut pentru Gigi Becali

Caricaturistul Cătălin Mihalcea a găsit-o pe Iulia Albu drept muză. Imaginea ei cocoțată pe statuia lui Gigi Becali l-a inspirat, astfel că artistul a dat frâu liber inspirației și a desenat. Rezultatul este în galeria foto.

Iulia Albu a fost luată la rost de artistul care i-a făcut o statuie lui Gigi Becali în orașul lui Ceaușescu

Anul trecut, în decembrie, Iulia Albu a șocat cu o fotografie publicată pe rețelele de socializare. Fashion editorul se urcase pe umărul statuii lui Gigi Becali, lucrare realizată de artistul Cătălin Mihalache. Cel din urmă este cunoscut publicului larg în urma prestației lăudabile de la ”Românii au talent”, de la Pro TV, unde a obținut și un premiu de originalitate. Gestul ei a fost marcat de meșterul statuii, care i-a făcut creatoarei de modă o caricatură.

„Eu, ca artist, văd doar că are ceva în comun cu un caracter de cocoș, e femeia-cocoș, nicidecum femeia-găină. I-am transpus pe chip această latură caracteristică”, a declarat Cătălin Mihalache pentru Impact.

„Ce ai făcut, ai pus piciorul pe umărul lui Becali?”, ”Ești la fel de ridicolă ca el!” sau ”Cine mai stă cu piciorul pe umărul lui Becali, nebunică mică?”, i-au atras atenția fanii la acea vreme.

Artistul a blamat gestul designerului

Bustul dedicat latifundiarului din Pipera a fost ridicat în anul 2016 de către Mihalache. Statuia este localizată pe un drum național din Olt, între Pitești și Slatina, la intrarea în Scornicești. El măsoară 1,80 metri și cântărește câteva sute de kilograme.

„Multă lume se pozează lângă această lucrare, este un punct de atracție pentru trecători, dar nici nu poți să te urci pe ea”, a completat artistul pentru sursa menționată.

Cătălin Mihalache a mai realizat busturile lui Sergiu Nicolaescu, Traian Băsescu, Fecioarei Maria, iar în curtea sa este întinsă la soare o mare sirenă.

Vedeta avea mare grijă de gâina ei

În urmă cu opt ani, Iulia Albu avea drept camarad o gâină, pe care o purta peste tot unde mergea: salon de înfrumusețate, emisiuni, cumpărături. Este de aplaudat faptul că avea și mare grijă de ea. Animalul apărea mereu curat și îngrijit pe sticlă, iar aceasta declara că îi cumpărase până și scutece.

„Găina mea este foarte cuminte. Are pamperși, bine că au fost americanii inventivi, avem foarte mulți, cumpăr de pe Internet. Pampersul este personalizat, în funcție de tinuta mea”, povestea Iulia Albu.

Necuvântătoarea, pe numele ei LouLou Chateaux de la Frais2, cu pedigree, din rasa cochin pitic, a murit de bătrânețe. „LouLou s-a stins, era bătrână”, își informa diva fanii la acel moment.