Iulia Albu le-a desființat pe femeile din politică. Ce note au primit Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria Băsescu

Iulia Albu le-a desființat pe femeile din politică. Ce note au primit Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria Băsescu
Iulia Albu taxează dur vestimentațiile doamnelor din politică

Iulia Albu taie și spânzură din nou! Celebrul critic le-a desființat pe femeile din politică. Aceasta a taxat dur aparițiile recente ale doamnelor din domeniul aferent. Care sunt notele pe care le-au primit Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria Băsescu?

Iulia Albu, note mici pentru doamnele din politică precum: Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria Băsescu

Cunoscută pentru critica aspră, Iulia Albu nu se dezice să spună lucrurilor pe nume și să le vină în ajutor celor pe care îi ia la puricat. Și de această dată tranșantă, fosta soție a celebrului creator de pantofi a taxat la sânge ce nu a fost ales bine de doamnele din politică. Raluca Turcan a primit nota 2. O alegere mai bună se pare că ar fi fost niște „botine kitten heel (toc mic şi subţire), decât aceste cizme de doamnă care merge la Revelion. Cizmele sub genunchi sunt o alegere nefericită în sine, excepţie făcând cele fără toc, îmbrăcate în blană de oaie, care au un anumit specific şi abordabile mai degrabă în timpul liber”, spune specialistul.

Gabriela Firea

Gabriela Firea nu a trecut nici ea clasa și a primit nota 1 cu plus. Din păcate, nici Iulia Albu nu înțelege de ce fostul primar al Capitalei nu poate să renunțe la anumite obiceiuri stilistice care nu sunt criticate de azi, ci dintotdeauna în ceea ce au privit aparițiile sale. „Să ne înţelegem, această ipocrizie cum că oamenii politici trebuie să fie îmbrăcaţi modest şi să nu epateze nu trebuie să devină o scuză pentru abordări ridicole, Gabriela Firea are o silueta clepsidră. Şi aici mor toate interpretările. Atunci când mâinile sunt acoperite de mâneci, talia trebuie marcată în mod vizibil.”

Carmen Iohannis – Nota 4
„Soţia preşedintelui este o fire responsabilă şi ecologistă până în măduva oaselor. În fond şi la urmă urmei, este o idee lăudabilă să “reciclezi” o ţinută purtată în 2018, mai exact, 11 noiembrie 2018, mai ales în aceste vremuri tulburi. Mă bucură şi îmi dă speranţă acest lucru. O văd în viitorul foarte apropiat conducând un hibrid şi având un discurs elocvent despre tăierile ilegale de păduri”, a spus Iulia Albu.

Maria Băsescu – Nota 5

„Cel mai elegant cuplu a fost cel alcătuit din Traian şi Maria Băsescu. Apreciez mai ales ţinuta domnului Băsescu, practic impecabilă. Doamna Maria nu a epatat din niciun punct de vedere, însă este singura care poartă un mantou potrivit sezonului în care ne aflăm. Iar astăzi, am ajuns, iată, să apreciem şi doar atâta lucru. În fond, uneori nu este necesar să ai o ţinută perfectă, ci este suficient ca ţinută ta să fie mai bună decât a celorlalţi. Cam ca în politică”
Iulia Albu (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI