Iulia Albu, necruțătoare cu vedetele. Detaliul observat de vedetă, are dreptate sau nu?

Iulia Albu, necruțătoare cu vedetele. Detaliul observat de vedetă, are dreptate sau nu?
Iulia Albu revine pe micul ecran

Toată lumea știe că Iulia Albu, când vine vorba de fashion, este cel mai aprig critic. Nu de puține ori a dat de pământ cu vedetele autohtone, în materie de îmbrăcăminte. Numai că de data asta, vedeta a avut o altfel de reacție și critică, tot la adresa vedetelor.

”Trist ce se întâmplă în acest moment în online”

Iulia Albu este recunoscută atât pentru excentricitățile sale în materie de vestimentația, dar și pentru criticele dure la adresa vedetelor. Este foarte acidă și atentă, în același timp, la cum se îmbracă vedetele noastre. Nu de puține ori verdictele sale au nemulțumit.

Învitată recent la un interviu pentru publicația Ciao, Iulia Albu s-a arătat dezamăgită și de un alt aspect care a cuprins online-ul românesc. În ultima vreme, din ce în ce mai multe vedete au ajuns să-și folosească copii ca niște jucării de pluș, în opinia fashionistei, lucru care i se pare cu adevărat dezgustător.

“Este foarte trist ce se întâmplă în acest moment în online. Atât pe instagram cât și pe youtube, vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș. Pozându-i din prima secundă după ce au fost născuți le “exploatează” imaginea intens pe rețelele lor online.

Constat cu uimire faptul că în România nu mai naște nimeni natural și că există mentalitatea conform căreia cezariana este o operație care se poate face la alegere ceea ce este profund fals și ilegal în mai toate statele acestei lumi și de asemenea apetența noii generații pentru implanturi mamare și mai noi fesiere”, a mai spus Iulia Albu.

Iulia Albu revine pe micul ecran

După o perioadă în care a absentat de pe micul ecran, fashionista Iulia Albu a revenit la PRO TV. Aici are o rubrică denumită  “Marțea Neagră cu Iulia Albu”. Rubrica, de ceva vreme, este difuzată în cadrul emeisiunii lui Cătălin Măruță, difuzată la orele de maximă audiență. Nici acum, se pare, nu a renunțat nici la extravaganțe și nici la verdictele ei dure la adresa vestimentației vedetelor din România. A recunoscut acest aspect, în același interviu acordat publicației menționate anterior.

”Prin proiectele TV pe care le-am avut în decursul anilor și sutele de articole pe care le-am scris  am încercat și încerc permanent să educ opinia publică și din acest punct de vedere, acesta fiind un rol pe care nu mulți sunt dispuși să și-l asume dar care mie mi se potrivește mănușă”, a povestit Iulia Albu pentru Ciao.ro.

Rămâne să vedem cu ce ne va mai surprinde vedeta în zilele sau lunile ce urmează. Deja ne-am obișnuit ca la fiecare apariție să mai vină cu ceva extravagant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI