Iulia Albu, despre rochiile purtate de fiica lui Gigi Becali la nuntă. Nu ați mai auzit asemenea reacție de la ea

Iulia Albu, despre rochiile purtate de fiica lui Gigi Becali la nuntă. Nu ați mai auzit asemenea reacție de la ea
Iulia Albu, impresionată de rochiile purtate de fiica lui Gigi Becali la nuntă

Iulia Albu a comentat ținutele purtate de fiica lui Gigi Becali la nuntă. Deși mulți se așteptau ca jurata de la Bravo, ai stil să fie foarte critică, așa cum și-a obișnuit deja fanii, Iulia a fost impresionată de rochiile Teodorei, despre care a spus că are gusturi bune și este modestă.

Iulia Albu, impresionată de rochiile purtate de fiica lui Gigi Becali la nuntă

Teodora a purtat două rochii în cea mai importantă zi de până acum din viața sa. Una la cununia religioasă, care a fost mai simplă. Cea de-a doua la restaurant, care i-a pus în evidență formele fără să pară vulgară.

Iulia Albu a analizat ținutele purtate de fiica lui Gigi Becali și s-a arătat impresionată de gusturile acesteia. Jurata de la Bravo, ai sitl, a apreciat că Teodora a fost modestă, dar în același timp a dat dovadă că are gusturi bune când vine vorba de haine.

„Teodora Becali a marcat o apariție de real bun gust și de o medestie de care puține persoane cunoscute sau avute dau dovadă. Ador faptul că a ales o rochie complet căptușită în așa fel încât să mimeze nuditatea fără a da vreun pic în vulgar, cât și machiajul perfect potrivit fizionomiei ei.

Mi-au plăcut ambele rochii și, deși consider că ar fi putut să găsească un accesoriu mai fericit pe care să îl folosească pe post de tiara, nu pot să neg faptul că este una dintre cele mai bune apariții ale anului. Felicitări atât ei, cât și lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o apariție impecabilă. Aud că este un dansator mai puțin înzestrat, dar asta nu voi comenta astăzi”, a declarat Iulia Albu pentru Viva.

Iulia Albu a mai adăugat că și domnișoarele de onoare au purtat ținute impecabile, care au pus-o în valoare pe Teodora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI