Încă o veste proastă pentru Cătălin Botezatu. Șefii de la Bravo, ai Stil caută înlocuitor

Încă o veste proastă pentru Cătălin Botezatu. Șefii de la Bravo, ai Stil caută înlocuitor
Cătălin Botezatu a primit încă o vestea proastă. Producătorii de la Bravo, ai Stil îi caută înlocuitor, după problemele de sănătate pe care le-a acuzat în ultima vreme

Din păcate pentru Cătălin Botezatu, starea de sănătate precară îi afectează și aparițiile TV. Fanii emisiunii Bravo, ai stil s-ar putea să nu-l mai vadă în acest sezon la masa juriului din cauza problemelor de sănătate pe care îi vor întrerupe pentru o perioadă activitatea, pentru că acesta trebuie să se odihnească pentru a se reface cât mai repede. Producătorii îi caută deja înlocuitor.

Veste Proastă pentru Botezatu. Șefii Bravo, ai Stil îi caută înlocuitor

Obișnuit cu un stil de viață complex și pe repede înainte, Botezatu trebuie să se obișnuiască să se relaxeze și să se liniștească pentru ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească. Din cauza celor petrecute, producătorii iau în calcul varianta de a-l înlocui. Cu toate că nu s-a anunțat data oficială a începerii noului sezon al show-ului de modă, demersurile pentru acesta sunt în toi.

De asemenea, și rubrica lui Botezatu din cadrul emisiunii lui Teo Trandafir s-a întrerupt. Unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România a fost diagnosticat recent cu neoplasm mucinos apendicular, fiind supus imediat unei operații de urgență de extirpare a formațiunii la colon.

Cătălin Botezatu, înlocuit la Bravo, ai Stil?
Cătălin Botezatu, înlocuit la Bravo, ai Stil?

Ce susține designer-ul?

Tumora s-a dovedit a fi malignă, după ce vedeta a început ședințele de chimioterapie intaperitoneală hipertermică. Pentru un moment, Cătălin Botezatu și-a pus proiectele în așteptare și se dedică exclusiv recuperării sale. Cu toate că a trecut printr-o perioadă grea, designerul este foarte pozitiv și dorește să-și revină din ce în ce mai repede la forma sa de zile mari, așa cum a făcut și după cele trei operații la inimă din trecut.

„Am o perioadă de recuperare destul de grea, dar peste care voi trece și vă asigur că totul o să fie bine de acum încolo. Îmi revin încet, dar sigur. Am făcut un control nou la clinica din Turcia și în curând totul va intra în normal”
Cătălin  Botezatu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI