Iulia Albu, apariție șocantă la Măruță alături de Clotide. A copiat-o pe Loredana Groza grav

Iulia Albu, apariție șocantă la Măruță alături de Clotide. A copiat-o pe Loredana Groza grav
Iulia Albu a copiat-o pe Loredana Groza. Fanii s-au gândit imediat la apariția acesteia

Iulia Albu a surprins pe toată lumea cu recenta apariție la rubrica sa din cadrul emisiunii La Măruță. Fanii acesteia s-au dus imediat cu gândul la ținutele pe care le abordează deja de o bună perioadă Loredana Groza.

Iulia Albu a copiat-o pe Loredana Groza. Fanii s-au dus imediat cu gândul la asta

Fanii rubricii Iuliei Albu din cadrul emisiunii La Măruță sunt mereu surprinși de aparițiile criticului de modă, mai cu seamă că niciodată nu se plictisesc și mereu sunt în așteptarea a ceva nou și extraordinar din partea ei. Aceasta a reușit să-și scoată la iveală o altă parte a sa, au observat cei care se uită atent la secțiunea ei. Ca niciodată, fosta soție a lui Mihai Albu s-a afișat cu un decolteu incredibil care a adus multora aminte de stilul sexy pe care-l abordează Loredana Groza atunci când preferă să îmbrace rochii de gală. Vezi imaginile din GALERIA FOTO!

„Din punctul meu de vedere nu există tendințe, există propuneri pe care le fac anumite branduri, pe care noi putem sau nu să le urmăm. Mi se pare foarte trist să devii un sclav al unor lucruri impuse de alții, dar mi se pare interesant să te încadrezi în același timp în ceea ce se întâmplă, cât de cât, să rămâi actual, dar să o faci într-o manieră personală. Nu prea mi s-a întâmplat. În general, persoanele car au avut de spus lucruri mai puțin plăcute, au fost persoane care nu aveau o specializare în acest domeniu, iar pentru mine, părerea celor care nu au o facultate în domeniu nu contează”
Iulia Albu

„Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!”

Vedeta a mai criticat-o recent pe celebra cântăreață după ce s-a pozat în lenjerie intimă. Cu toate astea, Iulia a pus în balanță detaliile și a hotărât verdictul – „e mai puțin prost”.

„Măi, soacra mea are ceva de genul, nu, staţi, staţi, că simt cum discuţia deja o ia pe altă parte. Deci, soacra mea are ceva de genul, dar lung. Este o chestie atemporală, asta vreau să subliniez. Mie-mi place Loredana, dar nu înţeleg neapărat utilitatea de a poza în lenjerie, în această modalitate, în poieniţă. Aş fi înţeles-o dacă ar fi fost şi încălţată cu ceva mai extravagant, dar nu, nu cred. Nu cred că s-a trezit aşa, toată machiată, îmbrăcată, aranjată şi îmbrăcată sexy, în poiană. Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!”
Iulia Albu