Ce a spus Iulia Albu despre Loredana. A fost foarte sinceră, sigur nu va aprecia

Ce a spus Iulia Albu despre Loredana. A fost foarte sinceră, sigur nu va aprecia
Ce a spus Iulia Albu despre Loredana Groza

Dacă e Marți, atunci e Marțea Neagră cu Iulia Albu în emisiunea lui Cătălin Măruță. Astfel, vedeta a avut iar de comentat fotografiile unor vedete, printre care Alina Eremia, Ana Lesko, Lora, Orniela și Loredana Groza. Dar ce a spus însă despre Loredana.

Ce a spus Iulia Albu despre Loredana

Iulia Albu face ce știe cel mai bine, și anume, să comenteze ținutele, aparițiile vedetelor. Surpriza a fost însă în ceea ce o privește pe Loredana Groza. Aceasta afirmă că îi place transformarea Loredanei Groza și că în prezent, arată mai bine ca la debut, spune ea.

”M-am gandit si pot sa trag urmatoarea concluzie. Arata mult mai bine acum, nu stiu ce si-a facut, dar ii sta bine, nu este o femeie foarte tanara, dar arata foarte bine. Spre exemplu, Adelina Pestritu a apelat la operatii estetice foarte devreme, iar ale ei nu sunt prea reusite. Este una sa-ti maresti sanii si altceva cand la 50 de ani doresti sa imbunatatesti ceva. M-am gandit foarte mult, dar in cazul ei (n.red. Loredanei) lucrurile functioneaza”, a spus Iulia Albu.

Rubrica ”Marțea Neagră” a continuat însă și cu alte vedete

”Alina Eremia

E in chiloti, si pe lânga ei. Sunt boxeri de baieti, dar imi place f mult aceasta zona country, pleata i se misca frumos, gratios. Nu este vulgara.

Anna Lesko

Ei ii place invers, intre sani, pentru ca ea poartă niste luminite de brad care vin in zona sanilor. Imi place ca ea gateste cozonaci, gateste fabulos, este foarte asumata, dar imaginea este putin… Mosul ei seamana suspect de mult cu altcineva.

Lora

Cea mai buna tinuta a ei ever, imi place coada ei, i-a iesti foarte bine, ar lua un fel de zece.

Otniela

O fotografie cu o lampa in spate, mi se pare creativ. Este intr o zona curatica, stilistic nu prea am ce comenta”, a spus Iulia Albu.

Amintim că Iulia Albu este în plin scandal cu fostul ei soț, Mihai Albu. Iulia și Mihai Albu au divorțat în 2012, după un mariaj aparent fericit, de 9 ani. Din păcate însă, situația dintre cei doi este una dificilă, iar cei doi își fac public acuzații.

”Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva.

Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”, ne-a declarat recent Iulia Albu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI