Iulia Albu a condus băută în București. Cum a fost surprinsă: dovezile sunt clare

Iulia Albu a condus băută în București. Cum a fost surprinsă: dovezile sunt clare
Iulia Albu, la volan după ce a băut de zor

Iulia Albu a fost surprinsă la volan după ce a petrecut alături de iubitul ei! Aceasta s-a urcat în mașina personală după ce a sorbit de zor din câteva pahare de vin. Imaginile spun totul!

Iulia Albu, la volan după ce a sorbit de zor din câteva pahare de vin

Cunoscuta creatoare de modă a fost surpinsă de paparazzi spynews.ro în timp ce ieșea dintr-un restaurant cu o sticlă goală de vin, dar nu asta a fost mirarea tututror. Ci ce s-a petrecut după a șocat! Celebra vedetă e cunoscută pentru critica sa aspră, dar iată că acum i-a venit rândul ei!

Blondina a ieșit la cină alături de iubitul ei, la un restautant din Capitală, iar desigur că la masă se afla și o sticlă de vin, semn că cei doi și-au dorit o seară relaxantă. La un moment dat, diva a luat telefonul în mâna și a butonat serios minute bune, dar asta nu a însemnat că mobilul a făcut-o să uite de vinul care o aștepta.

În timpul acesta, partenerul ei i-a urmat exemplul, iar la finalul cinei, după ce ambii s-au ridicat către plecare, bărbatul a mai luat o gură mică de vin. Pregătită pentru drumul către casă, Iulia a înșfăcat sticla de vin, dar goală, ulterior a ieșit pe ușa restaurantului. Oricine are voie la o seară relaxantă, mai cu seamă că vorbim despre doi oameni maturi, nu? Dar nu și când imediat după încalcă una dintre cele mai importante legi. Cunoscuta creatoare s-a urcat la volan, deși consumase băuturi alcoolice.

Fanii fostului cuplu Albu sunt controversați și se întreabă dacă fostul soț se va lega de acest aspect pentru a o detrona pe aceasta. Gurile rele susțin că designer-ul de pantofi are pentru ce să-i plătească polițele, după scandalul aprins după ce blondina a susținut că nu se interesează de fiica lor și că nu își respectă îndatoririle de părinte cu jumătate de normă.

Iulia Albu s-a urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice
Iulia Albu s-a urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice (Sursa Foto: spynews.ro)

Scandalul dintre soții Albu

Iulia l-a numit pe fostul soț “un mincinos și se agață de mine și de copilul său pentru publicitate”. Mai mult, l-a acuzat că “ultima dată când și-a văzut fetița, “a lăsat copilul în lacrimi: ea a vrut ca el să mai stea și el a zis că nu mai poate”

La rândul său, Mihai i-a replicat spunându-i soției:

“O rog să îmi deblocheze numărul de pe telefonul pe care eu i l-am cumpărat fetiței, ca să vorbesc cu ea. Nu e vorba de niciun fel de publicitate, este vorba de sufeința unui om care nu și-a văzut copilul de două luni.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI