Iubitul Mariei Constantin, însurat cu acte. Ce se întâmplă acum între ei

Iubitul Mariei Constantin, însurat cu acte. Ce se întâmplă acum între ei
Iubitul Mariei Constantin, însurat cu acte în regulă

Dragoste cu năbădăi sau ghinion în viața amoroasă? Nu știm ce ar descrie mai bine noua situație cu care se confruntă Maria Constantin. După ce a divorțat de primii doi soți și s-a despărțit, de curând, de Dacian Varga, zvonurile spun că acum se iubește cu un bărbat căsătorit. Ba mai mult, blonda ar fi cântat chiar la botezul copilului noului iubit și al actualei soții a acestuia.

Un triunghi amoros ciudat

Când, în sfârșit, cântăreața credea că a ieșit soarele și pe strada ei, după despărțirea de Dacian Varga, cu care a avut o relație de aproximativ un an, Maria Constantin se găsește prinsă într-un ciudat triunghi amoros. Surse din anturajul iubitului cântăreței de muzică populară fac dezvăluri uluitoare. Se pare că, bărbatul este încă însurat cu acte în regulă și nu a părăsit căminul conjugal.

De parcă nu ar fi fost și așa prea mult, se zvonește că însăși artista ar fi fost cea care le-ar fi cântat invitaților bărbatului, la botezul copilului. Asta da iubire cu nabădai!

Soția a bătut-o pe Maria Constantin?

Aceleași surse spun că, Maria ar fi fost „păruită” în toiul unei petreceri de soția iubitului. Se zvonește că după marele scandal, bărbatul neloial ar fi ales-o pe blondă, ar fi plecat și s-ar fi mutat împreună, potrivit spynews.ro.

Maria Constantin și băiețelul ei
Maria Constantin și băiețelul ei

Despre actuala relație a acesteia s-a aflat cu doar două zile în urmă, și zvonurile au început să curgă, spre perturbarea liniștii cântăreței.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapota, cu care are și un băiețel, dar și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a murit anul trecut, la doar 56 de ani, în urma unui infarct.

Deși, nu cu mult timp în urmă, declara că se va focusa pe creșterea copilului său și pe carieră, iată că Maria și-a găsit perechea mai devreme decât ar fi sperat. Complicate sunt căile dragostei!