Iubitul Elenei Udrea, ipostază total neobișnuită. Ce face Adrian, în timp ce ea e la închisoare în Bulgaria. Nu a mai fost văzut niciodată așa

Iubitul Elenei Udrea, ipostază total neobișnuită. Ce face Adrian, în timp ce ea e la închisoare în Bulgaria. Nu a mai fost văzut niciodată așa
Iubitul Elenei Udrea, ipostaza total neobisnuita

Adrian Alexandrov trece prin momente dificile, de când partenera lui de viață, Elena Udrea, a fost prinsă la granița dintre Bulgaria și Grecia și arestată de către autoritățile bulgare, după ce a fugit din România. Cum a fost surprins într-un centru comercial din Capitală. Comportamentul lui i-a debusolat pe trecători.

Ce face Adrian Alexandrov, în timp ce Elena Udrea este arestată

Elena Udrea se află, încă, în arestul autorităților bulgare, după ce, la începutul lunii aprilie, a fost prinsă la granița Bulgariei cu Grecia. Fostul ministru fugise din România, cu doar câteva ore înainte de a fi condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute.

Adrian Alexandrov a rămas în România, având grijă de fetița lui și a partenerei sale de viață. Deși se consideră a fi un bărbat puternic, se pare că grijile au început să-l năpădească pe iubitul fostului ministru.

Recent, partenerul Elenei Udrea i-a șocat pe clienții din Băneasa Mall. Fotoreporterii Cancan l-au surprins AICI pe Adrian Alexandrov, în magazinul Hugo Boss, în timp ce achiziționa un accesoriu vestimentar.

Nimic straniu până aici, însă comportamentul afaceristului i-a derutat pe românii care se plimbau prin mall. Logodnicul Elenei Udrea a făcut un gest inedit, după ce și-a cumpărat cureaua.

În loc să rămână în incintă, pentru a-și completa ținuta, Adrian Alexandrov a plecat în grabă din magazin, chinuindu-se să-și pună cureaua la pantaloni, prin mulțimea de oameni care se plimbau pe holurile centrului comercial.

Cum încearcă Adrian Alexandrov să o ajute pe Elena Udrea

Iubitul Elenei Udrea face tot posibilul pentru a o ajuta pe mama fetiței sale să iasă cât mai repede din închisoare.

Simțindu-se disperat și neputincios, Adrian Alexandrov i-a transmis un mesaj Avocatului Poporului, prin care îl ruga să ia în considerare cazul Elenei Udrea,

„Rog public Avocatul Poporului să intervină și să întreprindă măsurile necesare pentru a sesiza Curtea Constituțională cu privire la nelegalitatea condamnării unui cetățean român, a Elenei Udrea, în urma interpretării abuzive a deciziei CJUE, așa cum domnia sa a precizat, și înlătura Constituția României.

Fac un apel la doamna Renate Weber să se implice în acest caz și sunt convins că pentru Avocatul Poporului nu contează că este vorba despre cetățeanul Elena Udrea, sau alt cetățean român.

V-ați consacrat că fiind o femeie curajoasă. Sunteți mamă, luptați că o mamă! Ne dorim o judecată dreaptă și corectă!”, a fost mesajul transmis de Adrian Alexandrov, potrivit sursei citate.