Iubitul celebru al Lidiei Buble a ajuns la București. Unde l-a dus prima dată pe actor FOTO

Iubitul celebru al Lidiei Buble a ajuns la București. Unde l-a dus prima dată pe actor FOTO
Iubitul Lidiei Buble a ajuns în România. Unde l-a dus artista?

Iubitul celebru al Lidiei Buble a ajuns pe tărâm românesc. Actorul a ajuns de curând în București! Solista cu siguranță se îngrijește ca șederea lui să fie una fantastică. Unde a ales să-l ducă pentru prima dată?

Iubitul Lidiei Buble a ajuns la București: unde s-a dus cântăreața?

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion în urmă cu puțin peste un an. Matinalul și-a găsit o nouă parteneră, iar acum se pare că a venit și rândul blondinei să se bucure din nou de fiorii iubirii. Cântăreața a recunoscut în cele din urmă că trăiește o poveste de dragoste alături de Harlys Becerra, un actor celebru.

Nu a trecut mult timp după dezvăluirile care au lăsat pe toată lumea cu gura căscată că noul amorez a și venit să-i viziteze țara acesteia. Lidia a ales ca în prima vizită să-l ducă pe bărbat la Casa Poporului. Se pare că relația lor este una puțin mai veche decât s-a știut.

Mai exact, din primăvara anului curent. Lidia și Harlys au fost împreună într-o vacanță din Ibiza, iar luna aceasta și-au dat întâlnire în Madrid. Artistul în vârstă de 37 de ani a venit astăzi la București și rămâne de văzut dacă aceasta îl va prezenta surorilor sau nu.

Este bine cunoscut faptul că tatăl vedetei care este pastor are câteva reguli clare în privința băieților care îi trec pragul casei și care le doresc pe fiicele lui. Acesta ar vrea ca soții lor să fie de aceeași religie și să aibă gânduri foarte serioase.

Cu toate astea, surorile Lidiei pare că au o părere bună despre el, iar de la distanță îl urmăresc pe Instagram și îi trimit inimioare la fiecare postare. Din fotografiile de pe rețelele de socializare, Lidia pare că trăiește o poveste de dragoste extrem de frumoasă, iar fanii speră chiar să o vadă în viitorul apropiat mireasă sau mămică, așa cum chiar ea a mărturisit că se vede.

„Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta”

„Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit și vă doresc să fiți măcar la fel de fericiți cum sunt eu’, a spus aceasta. „Pentru mine nu există actorie, cântăreți, vedete, nevedete.

Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar e foarte adevărata vorba aia că dragostea vine când nu te aștepți și răsare unde nu te aștepti. Doamne, mulți ani am lăudat lucrarea mâinilor tale că așa creaturi ai făcut, băi, da. Sunt norocoasă, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap’, a mai spus Lidia în cadrul unei serii de întrebări și răspunduri făcute pentru sani pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI