Iubitul Andreei Marin s-a îmbogățit. Câți bani a făcut de când a cunoscut-o pe Zâna de la TVR

Iubitul Andreei Marin s-a îmbogățit. Câți bani a făcut de când a cunoscut-o pe Zâna de la TVR
Iubitul Andreei Marin are noroc în afaceri

Iubitul Andreei  Marin trăiește pe picior mare! Acesta se bucură de noroc pe toată planurile. Bărbatul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de vedetă, iar de când a cunoscut-o totul merge din ce în ce mai bine.

Averea iubitului Andreei Marin a crescut

Andreea Marin este una din cele mai cunoscute și iubite vedete de la noi. Aceasta și-a găsit în sfârșit liniștea alături de un bărbat care reușește de ani buni să o facă fericită. După trei mariaje eșuate, bruneta se bucură de o relație fantastică alături de diplomatul Adrian Brâncoveanu în vârstă de 35 de ani.

Cei doi formează un cuplu din mai 2017 și sunt extrem de fericiți. Iubitul Zânei Surprizelor este un diplomat de succes și o susține pe celebra prezentatoare de televiziune în toate aspectele vieții sale.

Conform informațiilor din biografia profesională, Brâncoveanu a fost referent principal în MAE și viceconsul la Damasc, ulterior și-a deschis o afacere. Din păcate, lucrurile nu au mers și el s-a văzut nevoit să închidă totul în 2007.

Norocul a venit pentru bărbat chiar după ce a întâlnit-o pe Andreea Marin pentru că a început să vină soarele și pe plan financiar. Salariul său este cu aproximativ 1.500 de dolari mai mare față de anul 2016, an în care câștiga 2.400 de dolari pe lună.

Conform declarației de avere din anul 2017, Brâncoveanu a încasat un salariul lunar de 3.900 de dolari pe lună, iar acum se poate lăuda cu faptul că deține două apartamente în București, două mașini și ar avea circa 40.000 de dolari în conturi.

Ce spune prezentatoare de TV despre căsătorie?

Andreea Marin susține că mai crede în iubire, chiar dacă a avut parte de eșecuri în acest sens. Vedeta nu exclude posibilitatea unui mariaj alături de cel pe care îl iubește acum. De asemenea, prezentatoarea de televiziune a mai mărturisit în repetate rânduri și că își mai dorește un copil. 

„Nu exclud nimic. Viața mi-a dovedit că e plină de surprize. Las lucrurile să curgă firesc și nu pun pe o experiență prezentă povara uneia anterioare, niciun moment nu seamănă cu altul”.

„Mi-am redescoperit feminitatea. M-am cunoscut într-un fel care m-a provocat și m-a ajutat să mă înțeleg mult mai profund. Este dintr-un sat de lângă Focşani şi da, contează foarte mult că ne potrivim în multe privinţe.

Avem aceleaşi preferinţe şi pasiuni asemenea, precum şi principii de viaţă comune”, a spus Andreea după ce a fost întrebată cum a schimbat-o relația cu Adrian, potrivit Click! pentru femei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI