Iubitul Andreei Marin, primele declarații despre relația cu Zâna. Decizie importantă, după 3 ani de când formează un cuplu

Iubitul Andreei Marin, primele declarații despre relația cu Zâna. Decizie importantă, după 3 ani de când formează un cuplu
Iubitul Andreei Marin a vorbit despre relația cu Zâna Surprizelor

Iubitul Andreei Marin a făcut primele declarații despre relația cu Zâna Surprizelor. Adrian Brâncoveanu este îndrăgostit până peste cap de vedeta care a încântat inimile românilor ani la rând și mărturisește că aceasta este mult mai naturală decât știu oamenii.

Iubitul Andreei Marin a vorbit despre relația cu Zâna Surprizelor

Adrian Brâncoveanu este cu 10 ani mai tânăr decât Andreea Marin, dar bărbatul, care este diplomat de carieră, susține că diferența de vârstă dintre ei nu se simte. Cei doi au fost mai întâi prieteni, însă în timp relația a evoluat și au devenit iubiți. Au stat o perioadă la distanță, apoi bărbatul s-a mutat în București și locuiește împreună cu Zâna Surprizelor.

„Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”, a declarat iubitul Andreei Marin.

„Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine (sexul, n.r.) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, a declarat Andreea Marin în urmă cu ceva timp cu privire la relația cu Adrian Brâncoveanu.

Vedeta a mărturisit că și-a cunoscut iubitul în spital. Cei doi sunt împreună de trei ani, iar Zâna Surprizelor spune că i-a fost foarte greu la început, când relația lor s-a consumat la distanță.

„A fost dificil la distanţă. El în Africa, eu în România. (…) Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte”, a spus Andreea Marin.