Andreea Marin şi-a surprins fanii cu o imagine din tinereţe. Cum arăta când s-a angajat prima dată la TVR

Andreea Marin şi-a surprins fanii cu o imagine din tinereţe. Cum arăta când s-a angajat prima dată la TVR
Andreea Marin şi-a surprins fanii cu o imagine din tinereţe

Nostalgia toamnei a ajuns și în sufletul Andreei Marin, așa că a scos de la naftalină o poză care datează de mai bine de 20 de ani, de când s-a angajat prima dată la TVR. Vedeta și-a surprins fanii.

Andreea Marin și-a surprins fanii cu o imagine din tinerețe

Andreea Marin (44 de ani) a fost timp de trei ani editor și prezentator al principalului jurnal de știri din România, la TVR. Are 16 ani de experiență ca reporter, producător și moderator la Televiziunea Națională Română, și a început ca moderator la TVR Iași, la 19 ani. Așadar, înainte de a prezenta celebra emisiune ”Surprize, surprize”, difuzată de canalul TVR 1, în 1999, a fost prezentator de știri.

Acum, la aproape 20 de ani de la acea etapă, Andreea este nostalgică, drept pentru care a postat pe rețelele sociale o fotografie din acea vreme. Vedeta de televiziune pare neschimbată, singura diferență între look-ul de atunci și cel de acum fiind coafura și machiajul, dar acestea sunt aspecte ce țin de vremuri. „Acum vreo 20 de ani, prezentând știrile la jurnalul serii, la TVR. 🙂 ”, a scris vedeta în dreptul imaginii postate în mediul online.

Viața personală

În anul 1995, pe când avea 21 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghe, actualmente director de marketing la Prima TV. Cei doi s-au separat în anul 2000. În ianuarie 2006, Andreea s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Junios, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil.

Andreea Marin şi-a surprins fanii cu o imagine din tinereţe. Cum arăta când s-a angajat prima dată la TVR
Andreea Marin, la pupitrul principalului jurnal de știri de la Televiziunea Română, în urmă cu aproximativ 20 de ani

După 7 ani de mariaj, cuplul și-a anunțat divorțul în mediul online. În 2013, vedeta TV s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut și osteopat. În 2017, a venit divorțul. În prezent, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI