Iubitul Alexandrei Măceșanu a făcut primele declaraţii! Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua dispariţiei

Iubitul Alexandrei Măceșanu a făcut primele declaraţii! Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua dispariţiei

Iubitul Alexandrei Măceșanu a spus ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua dispariției adolescentei. Tânăra de 15 ani ar fi fost răpită, sechestrată și ucisă de Gheorghe Dincă, în casa lui din Caracal. Nici până în momentul de față familia Alexandrei, sau cea a Luizei Melencu, nu cunosc adevarul.

Iubitul Alexandrei Măceșanu, primele declaraţii

Iubitul Alexandrei Măceșanu a făcut primele declaraţii
Iubitul Alexandrei Măceșanu a oferit primele declarații legate de ziua dispariției acesteia

Autoritățile române încearcă să facă lumină în cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Măceșanu a făcut de curând primele declarații în legătură cu ziua în care a dispărut aceasta. Ea a fost văzută pentru ultima oară în viață pe data de 24 iulie, din acest an.

Tânărul urma să se întâlnească cu Alexandra în ziua cu pricina, dar se pare că ea nu a mai apucat să ajungă în locul stabilit. A fost răpită de fostul mecanic auto și dusă în casa lui din Caracal. Fata a încercat să scape și a sunat după ajutor la 112, dar s-a intervenit mult prea târziu. Oamenii legii încă încearcă să elucideze misterul de la Caracal, încercând să pună cap la cap firul poveștii.

Ce crede iubitul Alexandrei despre dispariția fetei

Mai mult, familia Măceșanu a cerut, zilele acestea, ca fostul iubit al fetei să fie și el audiat la DIICOT. Băiatul urma să se întâlnească în fața liceului cu Alexandra, în ziua dispariției sale. Eleva din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, s-a urcat în mașina lui Dincă, la ocazie, când voia să ajungă în oraș.

„Probabil vor să afle cum a fost în ziua aceea. Urma să mă întâlnesc cu ea şi probabil vor să afle ce urma să se întâmple în ziua aceea. Am vorbit cu ea doar atunci când a zis să ne vedem. Nu m-au anunţat că urmează să fiu audiat. (Dacă mă vor chema n.r.) mă voi prezenta. Nu cred că este moartă, nimeni nu crede. (Crezi că Dincă a dus-o undeva î străinătate? n.red.) Orice este posibil”, a spus iubitul Alexandrei Maceșanu, potrivit știripesurse.ro.