Anunț de ultimă oră despre Alexandra Măceșanu! S-ar putea schimba tot în cazul Caracal

Anunț de ultimă oră despre Alexandra Măceșanu!

Parchetul General a decis! Anunț de ultimă oră despre Alexandra Măceșanu. Ar putea schimba tot în misteriosul caz Caracal.

Anunț de ultimă oră despre Alexandra Măceșanu

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, victimă Caracal, a depus mai multe documente doveditoare la Parchetul General în cazul din Olt. El a sesizat modul de lucru al Institutului Național de Medicină Legală (INML) cu privire la rezultatele comunicate, anume faptul că 99,93% osemintele găsite în acel butoi din curtea lui Gheorghe Dincă i-ar aparține Alexandrei.

Anunț de ultimă oră despre Alexandra Măceșanu! S-ar putea schimba tot în cazul Caracal
Cumpănașu a sesizat la Parchetul General modul de lucru al INML

La începutul lunii septembrie, raportul final de expertiză medico-legală transmis de către INML arată că: „analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase găsite în cenușa din butoiul metalic de la locuința lui Gheorghe Dincă, a condus la stabilirea unui profil ADN unic, aparținând Alexandrei Măceșanu”.

Ce arăta raportul INML

„Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin.

De asemenea, din raportul de expertiză medico-legală rezultă faptul că persoana de sex feminin evidențiată în urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minoră M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%”, mai arăta comunicatul INML.

Parchetul General a decis

Acum, Parchetul General anunță că, în urma sesizării, a deschis un dosar penal in rem pentru abuz de serviciu și pentru favorizarea făptuitorului în privința modului în care INML a analizat fragmentele onoase în cazul Alexandrei Măceșanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI