Iubita unui fost fotbalist de la noi e gravidă?! „Am, parcă, un început de burtică”

Iubita unui fost fotbalist de la noi e gravidă?! „Am, parcă, un început de burtică”
Iubita unui fost fotbalist de la noi e gravidă?! „Am, parcă, un început de burtică”

Iubita unui fost fotbalist de la noi e gravidă?! Nu contează vârsta, acolo unde e iubire. Un mare fost jucător s-ar putea să devină pentru a treia oară tată la 43 de ani. Cea care l-ar putea face din nou fericit are aceeași vârstă, iar povestea lor de dragoste a sfidat timpul.

Iubita unui fost fotbalist de la noi e gravidă?!

Iubita unui fost fotbalist de la noi e gravidă?! La 43 de ani, viața poate fi abia la început. Sau la un nou început, în cazul lui Daniel Pancu. Fostul campion cu Rapid, dar și câștigător al titlului în Turcia, cu Besiktas, trăiește de 2 ani o poveste de iubire aparte. Aleasa inimii lui Pancone este Andra Teodorescu, de aceeași vârstă cu legenda Rapidului. Ea a fost printre primele fotomodele din Români, pozând pentru revista Playboy acum mai bine de două decenii. De curând, cei doi au fost zăriâi în tribunele Arenei Naționale, unde au urmărit cu sufletul la gură redebutul în Liga 1 al giuleștenilor.

Undeva, la tribuna oficială, se afla fosta soție a lui Daniel Pancu, Mihaela Stanciu, femeia cu care fostul internațional are și doi copii. Ei s-au despărțit după o căsnicie de peste un deceniu. Acum, însă, cea care a atras privirile a fost Andra. Frumoasa blondă încerca să mascheze un început de burtică . „Iubita unui fost fotbalist de la noi e gravidă?!”, s-au întrebat mulți dintre spectatori. Andra Teodorescu e astăzi un cunoscut om de afaceri, ea având câteva firme ce organizează diverse evenimente publice, precum „Zilele Bucureștiului”.

„Am, parcă, un început de burtică”

Povestea de iubire dintre Daniel Pancu și Andra Teodorescu datează de două decenii, dar abia de doi ani au reușit să o și concretizeze. Andra a răspuns curiozității generale, lămurind misterul asupra sarcinii sale.

Da, recunosc, am parcă un început de burtică, dar mi se trage de la faptul că m-am îngrăşat puţin. Asta, deşi fac constant sport, şi eu, şi Daniel. Aproape zilnic merg la sală şi încerc să am grijă de silueta mea, dar uneori mai apar şi mici impedimente.

Trebuie să vă spun că nu sunt însărcinată. Am văzut că mulţi s-au grăbit să anunţe ştirea cum că vom fi părinţi, dar, momentan, nu este cazul. Pur şi simplu, nu sunt însărcinată. Cel mai recent control al meu a făcut lumină în acest caz”, a declarat Andra Teodorescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ea a lăsat să se înțeleagă, totodată, că un copil este în planul relației sale cu Daniel Pancu.

Copilul o să urmeze. E un lucru firesc în relaţia noastră şi nu văd de ce povestea noastră de dragoste s-ar scrie diferit”, mai adăugat Andra Teodorescu, conform sursei citate.