Iubita lui Ronaldo, apariție de 2 milioane de euro. Ce a purtat Georgina Rodriguez FOTO

Iubita lui Ronaldo, apariție de 2 milioane de euro. Ce a purtat Georgina Rodriguez FOTO
Cristiano Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodriguez, formează un cuplu din anul 2017

Iubita lui Ronaldo, apariție de 2 milioane de euro. Starul de la Manchester United și partenera sa de viață, Georgina Rodriguez, au trecut acum câteva luni prin drama pierderii unuia dintre gemenii lor, chiar la nașterea acestora. Cuplul pare că a trecut cu bine de această cumpănă și a revenit la bucuriile unei vieți de lux. Partenera lui Cristiano Ronaldo și-a impresionat fanii de pe o rețea socială cu o apariție sclipitoare, inaccesibilă ca preț muritorilor „de rând”.

Iubita lui Ronaldo, apariție de 2 milioane de euro

Iubita lui Ronaldo, apariție de 2 milioane de euro. CR7 și Georgina Rodriguez au trăit, acum câteva luni, drama pierderii unuia dintre gemeni chiar la nașterea acestora. A supraviețuit venirii pe lume doar fetița, botezată ulterior Bella Esmeralda.

Ronaldo le mulțumea fanilor pentru suportul oferit în acele momente dificile și posta o fotografie cu micuța, în momentul aducerii ei acasă.

„Casă, dulce casă. Gio și fetița noastră sunt în sfârșit împreună cu noi. Vrem să le mulțumim tuturor pentru toate cuvintele și gesturile frumoase. Sprijinul vostru este foarte important și am simțit cu toții dragostea și respectul pe care le aveți pentru familia noastră. Acum este timpul să fim recunoscători pentru viața pe care tocmai am primit-o în această lume”, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram.

Ce a purtat Georgina Rodriguez

Ronaldo și Georgina au trecut peste durerea pricinuită de pierderea băiețelului și au mers mai departe cu viața. Mai ales că cei doi sunt părinții a cinci copii: Cristiano Jr, 11 ani, Eva și Matteo, 5 ani, Alana Martina, 4 ani și Bella Esmeralda, 4 luni, primii trei fiind ai fotbalistului cu mame-surogat.

Iubita lui Ronaldo și-a etalat pe contul de Instagram o ținută spectaculoasă, pe care specialiștii au evaluat-o la 2 milioane de euro, după ce au analizat toate obiectele vestimentare și accesoriile Georginei, scrie Corriere dello Sport.  Aceasta s-a afișat cu o rochie albastră Stella McCartney în valoare de „doar” 1.900 de euro, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale LeSilla, cu un preț de 765 de euro.

Geanta Hermes din piele de crocodil costă considerabil mai mult, 94.000 de euro, iar bijuteriile sunt punctele forte ale accesoriilor. Unul dintre inele este cu diamante și safir și este estimat la 800.000 de euro. Cel de-al doilea este un model Cartier, de 700.000 de euro. Ceasul Rolex GMT Master II cu aur alb și diamante valorează peste 550.000 de euro. Publicația italiană a ajuns la un total de 2.146.665 euro.

Are 39 de milioane de urmăritori pe Instagram

Iubita lui Ronaldo are nu mai puțin de 39 de milioane de urmăritori pe Instragram, încasând sume frumoase pentru fiecare postare. Dar Georgina nu poate realiza cu iubitul ei, Ronaldo fiind cel mai urmărit om al planetei pe această rețea socială, 475 de milioane. De altfel, pentru fiecare postare CR7 încasează aproape 2 milioane de euro, un record absolut în această privință.

Ronaldo încă încarcă în această perioadă să plece de la Manchester United, nemulțumit că echipa nu joacă în Champions League. El a lipsit de la pregătirea efectuată de echipă în Thailanda și Australia și s-a autopropus la mai multe cluburi, printre care Bayern, Chelsea și Atletico Madrid, fiind dispus să renunțe chiar și la jumătate din salariul primit pe Old Trafford, de 23 de milioane de euro.

Atitudinea lui Cristiano Ronaldo i-a nemulțumit pe unii jucători de la Manchester, aceștia solicitând conducerii clubului și antrenorului Erik ten Hag soluționarea problemei. De altfel, Ronaldo a părut că se ceartă cu ten Hag în ultimul meci de pregătire, el intrând abia în a doua repriză a primului meci din actuala ediție a Premier League. „Diavolii roșii” au înregistrat încă un rezultat rușinos, ei fiind învinși, chiar pe Old Trafford, de modesta Brighton, scor 1-2.

Sursa foto: Instagram/@georginagio