Cristiano Ronaldo, implicat într-un scandal de proporții. „Este inacceptabil”

Cristiano Ronaldo, implicat într-un scandal de proporții. „Este inacceptabil”

Cristiano Ronaldo este personajul principal al celui mai nou scandal de la Manchester United. Starul portughez s-a enervat că a fost scos de pe teren, în pauza unui meci amical, s-a urcat în mașină și a plecat acasă. Antrenorul „diavolilor” a spus că nu va trece cu vedere acest gest și vrea să-și pedepsească vedeta.

Cristiano Ronaldo a plecat acasă în timpul unui meci amical susținut de Manchester United

Cristiano Ronaldo își „forțează” plecarea de la Manchester United. Starul portughez a început mai târziu pregătirea cu echipa, pentru că și-a căutat un nou contract, iar acum a „otrăvit” vestiarul. Portughezul a făcut parte din primul 11 al partidei amicale cu Rayo Vallecano, dar antrenorul Erik Ten Hag, adus în această vară pe Old Trafford, l-a înlocuit la pauză. Gestul tehnicianului l-a scos din sărite pe atacantul de 37 de ani care s-a urcat în mașină și a plecat acasă. Spre uimirea colegilor și a oamenilor din staff.

Antrenorul Erik Ten Hag este adeptul unui regim strict, iar acum acest conflict, îi pică foarte bine, mai ales că s-a zvonit că vrea să scape de fotbalistul care a cucerit de cinci ori „Balonul de Aur”. Acum a anunțat că nu va trece cu vederea acest incident.

„Nu am de gând să trec cu vederea ce s-a întâmplat! Este inacceptabil pentru toţi cei care sunt implicaţi aici. Suntem o echipă, asta înseamnă că trebuie să stai până la finalul meciului”, a declarat Erik Ten Hag pentru Viaplay Sport, citat de gazzetta.it.

Antrenorul are de gând să-l treacă pe bancă în primul meci oficial din acest sezon și presa din Anglia susține că Ronaldo va fi rezervă în duelul cu Brighton. Tot jurnaliștii au aflat că starul portughez a fost oferit mai multor formații din Europa, dar oficialii acestor grupări l-au refuzat. Singurul antrenor de top care a fost de acord să lucreze cu fotbalistul lusitan a fost Diego Simeone care îi vrea la Atletico Madrid.

Nu este singura propunere. Un club din Arabia Saudită i-a propus 250 de milioane de euro pentru un contract de doi ani. Manchester United ar primi 30 de milioane de euro dacă se va parafa această afacere.

Tot jurnaliștii insulari au aflat că jucătorul are deja un plan pentru momentul în care se va retrage și a început să-și contruiască o vilă luxoasă. Bugetul alocat inițial a fost de 10 milioane de lire sterline, dar din cauza faptului că prețurile materialelor au crescut foarte mult, prețul a ajuns la 17 milioane de lire sterline.