EXCLUSIV Ce a făcut Răzvan Simion pentru noua iubită. Lidia Buble se va enerva să audă asta

EXCLUSIV Ce a făcut Răzvan Simion pentru noua iubită. Lidia Buble se va enerva să audă asta
Ce a facut Razvan Simion pentru Daliana

Deși a încercat să-și țină noua relație cât mai departe de ochii presei, iată lucrurile încep să se arate, încet, dar sigur. Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt împreună de ceva timp, iar lucrurile au evoluat cât se poate de mult, având în vedere că nu a trecut prea mult de când s-a despărțit de Lidia Buble.

Ce a făcut Răzvan Simion pentru noua iubită

Despre noua iubită a lui Răzvan Simion se știe că nu este străină nici ea de televiziune, deși meseria sa este de arhitect. Ea a făcut parte din echipa emisiunii ”Visuri la cheie”, fiind arhitect de design interior. Daliana are și un site în care își promovează munca, fiind, din capul locului o femeie independentă.

A trecut aproximativ un an de când Răzvan Simion și Lidia Buble și-au spus ”adio”, iar dacă pentru Lidia Buble viața personală a rămas aparent neschimbată, nu la fel se poate spune și despre Răzvan Simion, cel care i-a fost alături vreme de cinci ani.

Ba mai mult decât atât, situația dintre prezentator și noua iubită au evoluat destul de rapid, iar cei doi au făcut un pas important în relația lor. Potrivit surselor Playtech.ro, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au mutat împreună de aproape o lună, și nu oriunde, ci chiar în casa pe care matinalul a făcut-o împreună cu Lidia Buble.

”Pe patul meu și pe muzica mea…„

De aici se deduce că relația este cât se poate de serioasă între ei, iar ea i-a cunoscut și pe cei doi copii ai lui Răzvan Simion, pe care îi are din căsnicia cu Diana, fosta lui soție. Amintim că atunci când Răzvan Simion a început relația cu Lidia Buble, el se mutase de la bloc la casă, aceasta fiind, de altfel, dorința artistei.

În cei cinci ani de relație, artista și-a pus, cum era și normal, amprenta asupra locuinței, mobilând după bunul ei plac imobilul în cel mai mic detaliu. Iată că, vorba cântecului, ”pe patul meu și pe muzica mea”, Daliana Răducan este cea care se răsfață acum în așternuturile Lidiei Buble, fapt pe care, suntem convinși că Lidia Buble nu îl va trece cu vederea așa ușor.

Daliana Răducan și Răzvan Simion formează un cuplu de aproximativ nouă luni. Amintim că cei doi au fost prinși împreună în Istanbul, imediat după despărțirea de artista Lidia Buble, însă la acel moment prezentatorul TV a negat că ar trăi o nouă poveste dragoste…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI