Iubita lui Liviu Vârciu o desființează pe Olivia Steer. Mesajul tăios al Andei Călin

Iubita lui Liviu Vârciu o desființează pe Olivia Steer. Mesajul tăios al Andei Călin
Anda Călin a criticat-o pe Olivia Steer. De unde a început totul

Situație controversată între Olivia Steer și iubita lui Liviu Vârciu! Anda Călin nu a mai suportat și a răbufnit după ce a văzut un mesaj în mediul online distribuit de către partenera lui Andi Moisescu, așa că a adresat numeroase critici la adresa cunoscutei antivacciniste.

Ce s-a întâmplat între Anda Călin și Olivia Steer. Iubita lui Liviu Vârciu a răbufnit

Olivia Steer este urmărită de controverse după ce fiecare replică a sa neobișnuită este analizată de români. De această dată, vedeta a publicat un mesaj pe contul său de pe o platformă de socializare, atrâgând astfel atenția persoanelor publice.

Partenera lui Andi Moisescu le-a mărturisit fanilor săi că nu o să recurgă la testul Papanicolau sau la mamografie în această perioadă. Între timp, unii admiratori au felicitat-o pentru decizia luată și i-au explicat că se află în aceeași situație, în timp ce alții au criticat alegerea făcută.

„A venit din nou acea perioadă specială a anului, când iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz. #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica”, a scris Olivia Steer, pe Instagram.

Anda Călin a criticat-o pe Olivia Steer. Ce a transmis despre ea

Multe persoane consideră că aceste analize ar putea salva viața unei femei bolnave, așa că mesajul ei nu a fost ‘gustat’ de toată lumea. Olivia Steer s-a confruntat și cu un val de critici, mai ales pentru că dezvăluirea făcută a luat cu asalt internetul, ajungând astfel și la persoanele publice.

Anda Călin s-a enervat în momentul în care a citit mesajul Oliviei Steer, așa că le-a explicat fanilor săi că partenera lui Andi Moisescu ar instiga, de fapt, la nerespectarea recomandărilor medicale, chiar dacă țara noastră prezintă un număr mare de decese provocate în urma cancerului de col, sân sau ovarian.

„Am găsit şi motivul pentru care, România este pe primul loc în Europa la numărul de decese provocate de cancerul ovarian, de col şi de sân. Avem astfel de „doamne” care instigă la nerespectarea recomandărilor medicale.

Mai rău este faptul că 1500 de persoane îi apreciază postarea. Sper doar să o fi făcut pentru poză şi nu pentru descriere! Draga doamnă Steer, dumneavoastră cu ce vă trataţi în caz de vreo boală?

Cu lămâiţă şi levănţică? Şi ce recomandaţi femeilor bolnave de cancer? Uleiuri?”, a transmis Anda Călin, pe Instagram.

Olivia Steer: ‘O nouă minciună’

Totuși, la scurt timp după ce s-a confruntat cu un val de reacții negative, Olivia Steer a mărturisit că multe persoane publice nu au înțeles mesajul ei și l-au interpretat greșit, mai ales pentru că ea nu ar fi îndeamnat femeile să nu își facă analize sau controale anuale.

„Se rostogolește iar, în spațiul public, o nouă minciună, cum că aș îndemna femeile să nu își facă analize și controale anuale, bazându-se pe un text postat de mine, zilele trecute.

Orice om cu mintea întreagă și o dâra de logică poate constata citindu-l că n-am afirmat nicio secundă așa ceva, nici n-am sugerat în vreun fel nimănui să facă sau să nu facă un test sau o radiografie.

Postarea spune negru pe alb despre alegerile mele personale, cînd vine vorba despre niște analize medicale, asupra cărora m-am documentat mult și bine, până să zic „pas!”. Ce fac eu se numește refuz informat, aflat în aceeași barcă a eticii medicale cu acordul informat, conform Legii 95/2006.

Ce decid alte doamne și domnișoare e departe de a se afla în sfera mea de influență, câtă vreme – am spus-o de atâtea ori, că mă doare imaginația! – nu sunt doctor, nu dau sfaturi medicale.

Rog frumos toate persoanele care au înțeles pe dos, m-au răstălmăcit, au scris ultragiate pe conturile proprii că eu fac ce n-am făcut, că am zis, ce n-am zis, că sus e jos și jos e sus, că alb e negru și negrul alb, să îmi dea #block.”, a zis ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI