Olivia Steer, desființată după ultimul mesaj controversat: ‘Nu vă e jenă?’

Olivia Steer, desființată după ultimul mesaj controversat: ‘Nu vă e jenă?’
A fost luată în vizor rapid

Olivia Steer a intrat din nou în atenția publicului cu o declarație halucinantă. Vedeta a surprins, din nou, cu ceea ce a scris pe rețelele sociale.

Olivia Steer, declarație șocantă

Olivia Steer este cunoscută pentru părerile sale controversate, atât în ceea ce privește vaccinul, cât și în privința altor probleme delicate.

Soția lui Andi Moiescu a șocat pe toată lumea când a scris ieri pe Facebook  că ea nu merge niciodată la doctor.

Mai mult, vedeta a spus că nu își face nici mamografie, dar nici test Papanicolau.

Testul Papanicolau se face anual pentru prevenirea și depistarea timpurie a cancerului de col uterin sau cervical.

Ce a putut să spună vedeta

Testul Papanicolau a redus numărul de decese cauzate de cancerul de col uterin, cu peste 75%.

„A venit din nou acea perioadă specială a anului, cînd iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz.  #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica”, a scris Olivia Steer pe pagina ei de Facebook.

În timp ce există mai multe coentarii de la femei care spun că nici ele nu fac ecografie mamară, vaginară, test Papanicolau sau alte investigații care trebuie făcute o dată pe an, sunt și mesaje în care Olivia Steer este aspru criticată.

Și Medea Bălănică a transmis un mesaj în care o critică pe vedetă, spunând că aceste analize de rutină fac parte dintr-o normalitate.

Cum influențează Olivia Steer mii de tinere

Ea a criticat-o pe Olivia Steer, spunând că influențează negativ o mulțime de tinere care nu au educație în zona de sănătate.

„Doamna Olivia Steer, la mine a venit acea perioadă din an în care fac mamografie, test Papanicolau, control ginecologic de rutină, analize de sânge și port și roz. E o perioadă la fel de specială ca a Dvs. Doar că invers.

Nu vă e jenă de influența pe care o puteți avea asupra tinerelor needucate? Nu vă e. Că dacă vă era, opțiunea asta personală vă rămânea in propria “bucătarie”.

Întrebare: și cum faceți? In locul investigațiilor mirosiți lavandă și faceți o cruce? Doamne. Ferește”, a scris Medea Bălănică.

Urmăriți Playtech.ro și pe