Iubita lui Liviu Vârciu, apariție de infarct în club. Bărbații nu și-au putut lua ochii de la decolteul ei FOTO

Iubita lui Liviu Vârciu, apariție de infarct. Bbruneta a făcut furori cu decolteul ei

Iubita lui Liviu Vârciu arată demențial. Bruneta și-a făcut apariția într-un club din Capitală estrem de sexy. Deși este mămica unui copil mic, nu a uitat că trebuie să se îngrijească de imaginea ei. Iată cu ce decolteu impresionant i-a delectat pe bărbații aflați la club!

Iubita lui Liviu Vârciu, apariție de infract în club. A făcut furori cu decolteul ei

Iubita lui Liviu Vârciu arată impecabil. Cu toate că are o sarcină la activ și este mămica unui copil mic, nu a uitat să se îngrijească și să rămână sexy. Liviu Vârciu este un norocos, în sfârșit viața lui pare desprinsă din paradis. Vedeta este alături de femeia pe care o iubește și de fiica sa. Din păcate, acesta nu a putut fi alături și de prima lui fata, pentru că s-a despărțit de mama sa, dar și-a promis că de data aceasta nu se va mai întâmplat acest lucru. Deși s-au despărțit la scurt timp după ce s-a născut micuța, ceva i-a adus din nou împreună.

„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Nu ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi”, a declarat Anda Călin, despre relația cu Liviu Vârciu.

Iubita lui Liviu Vârciu, apariție de infarct într-un club din Capitală. A făcut furori cu decolteul ei
Iubita lui Liviu Vârciu, apariție de infarct într-un club din Capitală. A făcut furori cu decolteul ei

Deși s-au despărțit, dragostea i-a readus împreună

“Chiar mă simt fericită, împlinită, totul e la superlativ şi Doamne ajuta să rămâna aşa cât mai mult timp, poate pentru toată viaţa. I-a avut alături (n.r.: fetiţa pe ambii părinţi) şi când am fost în perioada de pauză, dar acum este numai tata, tata, tata peste tot. Hai să lăsăm trecutul aşa. Au fost nişte neîntelegeri. Eram foarte emotivă în perioada asta, cu copil, într-o relaţie, într-o familie. Dar acum ne-am liniştit, am lămurit, totul e foarte bine”
Anda Călin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI