Fiica lui Liviu Vârciu, acuzații dure. ”În ciuda aparențelor, relația noastră nu e lapte și miere.”

Fiica lui Liviu Vârciu, acuzații dure. ”În ciuda aparențelor, relația noastră nu e lapte și miere.”
Fiica lui Liviu Vârciu, acuzații dure

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a făcut acuzații dure la adresa tatălui său. Tânăra a spus că, în ciuda aparențelor, relația lor nu este numai lapte și miere.

Fiica lui Liviu Vîrciu, acuzații dure la adresa tatălui său

Liviu Vârciu a trecut prin peripeții în dragoste, dar astfel a reușit să aibă și două comori. Dintr-o relație mai veche, cu Ami Teiceanu, din vremea când făcea furori cu formația L.A, a reieșit Carmina, în vârstă de 17 ani acum, iar din actuala relație cu Anda Călin o are pe Anastasia, de aproape doi ani.

Carmina, ajunsă la adolescență, s-a declarat dezamăgită de atitudinea tatălui său și de modul în care o tratează. Fata a spus că, în ciuda aparențelor, relația cu părintele său nu este tocmai lapte și miere, așa cum știe lumea. Mai mult, Carmina a susținut că tatăl său a fost indiferent și rece cu ea.

”Relația noastră nu e lapte și miere. Vorbim foarte rar”

„În ciuda aparenţelor, relaţia mea cu tata nu este una tocmai lapte şi miere, aşa cum ştie toată lumea. Cel puţin cu mine tata mereu a fost mai indiferent şi mai rece. În momentul de faţă, nu l-am văzut de un an şi două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar…

Fiica lui Liviu Vârciu, acuzații dure. ”În ciuda aparențelor, relația noastră nu e lapte și miere.”
Carmina și mama ei, Ramona

Ştiu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu şi nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relaţia aceea care apărea la televizor. Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate”, a povestit Carmina.

Cine este mama Carminei?

Pe numele său Ramona Teiceanu, numită de prieteni Ami, este din Arad. Ea avea doar 22 de ani atunci când a rămas însărcinată, iar Liviu era un tânăr rebel. În ciuda vârstei fragede, a preferat să păstreze sarcina. După câțiva ani, cei doi s-au despărțit. Ramona era un fotomodel apreciat la vremea respectivă, dar a trebuit să renunțe la cariera sa pentru a o putea crește pe Carmina. Adolescenta i-a fost aproape mamei în prima parte din viață și a locuit în Arad, iar de ceva vreme s-a îndreptat spre tatăl său și a venit în Capitală, pentru a-și continua studiile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI