Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj tranșant către autorități. ”Atunci, spuneați că-și vinde țara!”

Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj tranșant către autorități. ”Atunci, spuneați că-și vinde țara!”

La începutul anului trecut, prin februarie, când încă era în prim-planul politichiei mioritice, Liviu Dragnea, pe lângă multele propuneri legislative, unele serioase, cum ar fi incurajarea producatorilor locali, dar și adevărate subiecte pentru revistele cu bancuri.

Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj tranșant către autorități

Nu cu mult timp în urmă, iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase avea o postare pe facebook, un apropos direct la ce se întâmplă în acest moment la nivel național și mondial, și anume criza epidemiologică de infectare cu COVID-19 și, conform părerii sale, dacă amendamentul lui Dragnea s-ar fi luat în considerare, am putea chiar scăpa de infectarea cu COVID-19, doar plin simpla folosire a Vitamine D, unde pui că mai era și gratis.

Ba mai mult de-atât, de când fostul lider PSD este la închisoare, Irina, de fiecare dată când a avut ocazia, i-a luat apărarea și le-a reproșat adversarilor politici că ar fi trebuit să țină cont de ”ideile strălucite” ale fostului lider iubit. Cu ceva vreme în urmă, după ce s-a aflat de relația lor, multă lume s-a întrebat dacă tânăra achiziție a lui Dragnea nu intra în politică. Tânăra Irina a răspuns imediat acestor întrebări, spunând clar că nu va face acestpas, și vine ca reacție după s-a scris că tânăra va intra în PSD, mai precis, se spunea că aceasta ar viza o funcție de conducere în Organizația de femei a PSD.

”Atunci, spuneați că-și vinde țara!”

Revenind la cele postate de Irina, ultima dintre aceste postări în care s-a erijat în ”avocatul” lui Dragnea, tânăra lovește clar în adversarii politici ai iubitului ei mesajul fiind sub forma unui colaj de fotografii cu un mesaj clar către aceștia.

Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj tranșant către autorități. ”Atunci, spuneați că-și vinde țara!”
Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj tranșant către autorități. ”Atunci, spuneați că-și vinde țara!” (FOTO: INSTAGRAM)

Reamintim că Irina Tănase a ajuns în atenția opiniei publice din postura de iubită a lui Liviu Dragnea. Ea a devenit rapid unul dintre cele mai controversate personaje din jurul fostului politician.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI