Iubita lui Ianis Hagi, accident grav în Scoția. O persoană a ajuns la spital, cine a fost vinovat

Iubita lui Ianis Hagi, accident grav în Scoția. O persoană a ajuns la spital, cine a fost vinovat
Iubita lui Ianis Hagi a facut accident cu masina

Clipe dificile pentru frumoasa Elena Tănase. Iubita lui Ianis Hagi ar fi provocat un accident grav în Scoția. Cine este persoana care a ajuns la spital. Ce spun autoritățile.

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a făcut accident cu mașina

Iubita lui Ianis Hagi a trecut prin momente de groază, după ce ar fi provocat un accident rutier, scriu cei din presa internațională. Elena Tănase se afla la volanul mașinii de lux a celebrului mijlocaș român,  autostrada M8 în Glasgow, Scoția, atunci când s-a produs neferictul incident.

În urma ciocnirii ar fi fost lovite patru autoturisme, iar o persoană ar fi ajuns la spital de urgență, pentru a primi îngrijiri medicale. Este vorba despre o tânără de 19 ani care se află în afara oricărui pericol.

Polițiștii scoțieni au constatat accidentul rutier care s-a petrecut sâmbătă, 21 august, pe  autostrada M8 din Glasgow, lângă ieşirea Dumbreck.

„În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Scoţiene.

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi

Ianis Hagi se poate lăuda că are tot ce-ți poate dori. Internaționalul român în vârstă de 22 de ani are o carieră de succes în domeniul sportiv, milioane de fani în întreaga lume și o iubită superbă pe care o iubește enorm.

Cei doi îndrăgostiți au o relație extrem de serioasă, deși ambii au, încă, vârste extrem de fragede. Elena Tănase, iubita celebrului fotbalist, face parte dintr-o familie bună de aromâni din Constanța, fiind fiica unui prosper om de afaceri din Dobrogea.

Frumoasa șatenă este, în prezent, elevă la Mircea cel Bătrân, cel mai prestigios liceu din Constanța, iar după terminarea studiilor tânăra de 19 ani își dorește să se stabilească în Scoția, să fie alături de partenerul ei.

Fire discretă și extrem de diplomată, Ianis Hagi dorește să-și păstreze viața privată departe de ochii curioși ai mass-media.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a declarat Ianis Hagi la Digi Sport, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI