Ce planuri are Ianis Hagi cu tânăra iubită. Gestul evident făcut de Gică Hagi spune tot

Ce planuri are Ianis Hagi cu tânăra iubită. Gestul evident făcut de Gică Hagi spune tot
Ce planuri are Ianis Hagi cu tanara iubita

Ianis Hagi are gânduri serioase cu iubita lui. Starul celor de la Glasgow Rangers este foarte îndrăgostit de tânăra constănțeancă Elena Tănase. Cei doi amorezi sunt într-o relație extrem de serioasă de câțiva ani, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru „prințul Ianis” și iubita sa. Cât de serioasă este povestea dintre cei doi.

Ce planuri are Ianis Hagi cu tânăra iubită

Fiul lui Gică Hagi ar putea ajunge la altar mai repede decât ar crede mulți. Frumoasa șatenă care i-a furat inima fotbalistului este elevă la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, cel mai prestigios liceu din Constanța. Deși are doar 18 ani, Elena Tănase așteaptă să-și termine studiile pentru a se putea muta cu iubitul ei Ianis. Tânăra este determinată să-l urmeze pe fotbalistul de 22 de ani în Scoția, după ce va da Bacalaureatul.

Cei doi amorezi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care este și pe placul părinților tinerilor. Gică Hagi este încântat de partenera fiului său, pe care o privește ca pe o viitoare noră.

Mai mult de atât, se pare că regele fotbalului românesc se înțelege bine și cu „cuscrul” său. Tatăl Elenei, Dimciu-Palavoti Tănase, este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Constanța. Fără îndoială tânăra Elena provine dintr-o familie cu posibilități financiare.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi„, a declarat Ianis Hagi pentru digisport.ro.

Cât de bogată este iubita lui Ianis Hagi

La doar 22 de ani, „prințul Ianis” pare să fie pregătit pentru însurătoare. Internaționalul român trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tânăra Elena Tănase, iubita lui din Constanța. Deși a fost mereu discret în ceea ce privește viața lui personală, se pare că relația dintre cei doi este foarte serioasă și durează deja de câțiva ani.

Deși distanța îi desparte, Elena îl vizitează pe iubitul ei cât poate de des, în Scoția, Ianis Hagi fiind, momentan, jucător al echipei Glasgow Rangers. Tânăra brunetă este determinată să se mute în străinătate pentru a fi mai aproape de Ianis, după ce-și va termina studiile.

Gică Hagi a făcut un gest incredibil pentru iubita fiului său, ceea ce demonstrează relația strânsă care există nu doar între cei doi îndrăgostiți, ci și între familiile tinerilor. În 2019, familia lui Gică Hagi a fost invitată la botezul fiului fratelui Elenei Tănase, iar regele fotbalului românesc și ai lui au onorat prezența, în semn de respect pentru viitorii săi cuscri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI