Ce a făcut Dragoș Săvulescu înainte să fie arestat. Ce îi spunea iubitei lui, în timpul unei plimbări cu mașina

Ce a făcut Dragoș Săvulescu înainte să fie arestat. Ce îi spunea iubitei lui, în timpul unei plimbări cu mașina
Ce a făcut Dragoș Săvulescu înainte să fie arestat. Ce îi spunea iubitei lui, în timpul unei plimbări cu mașina

Dragoș Săvulescu a fost arestat în Grecia, după ce pe numele lui se dăduse un mandat de urmărire internațională.

Ce a făcut Dragoș Săvulescu înainte să fie arestat

Fostul acționar Dinamo trebuia să ispășească pedeapsa cu închisoarea de 5 ani și jumătate.

O gafă a soției a ajutat oamenii legii să îl prindă și să îl rețină duminică noaptea în Grecia.

El se afla acolo alături de soția lui, un fotomodel de origine albaneză. Femeia a postat pe rețele sociale diferse fotografii.

Autoritățile de la București l-au văzut în poze pe Dragoș Săvulescu și au mers după el.

El a fost reținut duminică noapte în Mykonos Grecia. Era condamnat definitiv la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanța.

Soția lui, Angela Martini, a postat fotografii din vacanță, dându-le polițiștilor, fără să vrea, detalii despre locația lor.

Dragoș Săvulescu s-a căsătorit cu Angela Martini în decembrie 2017. Ea este fostă miss Universe Albania în 2010 și este a doua soție a afaceristului.

El a mai avut o relație cu Mădălina Ghenea și are o fetiță alături de un medic stomatolog cu care a fost căsătorit.

Dragoș Săvulescu atacă decizia la CEO

Dragoș Săvulescu se luptă cu sistemul de justiție din România. El a spus că nu se va lăsa prins și că nu recunoaște sistemul corupt.

„Îmi susţin total nevinovăţia şi consider că sentinţa de condamnare dată, cel puţin în cazul meu, în Dosarul retrocedărilor este profund nelegală şi abuzivă!

În acest sens am adus succint, desigur nu la un nivel profesional, nişte argumente în acest sens – cred eu – demne de luat în seamă!

Acestea sunt doar câteva, sigur că există şi alte argumente în acest sens ce vor fi explicate şi completate profesional de către avocaţi!

Acestea vor fi folosite însă odată cu demararea căilor extraordinare de atac, că şi în faţa altor instanţe internaţionale. În mod evident, mulţi alţi inculpaţi au, la rândul lor, serioase argumente de susţinere a afirmaţiilor mele!”, a scris el.

„Am ales să nu mă predau autorităţilor române pentru a-mi ispăşi o pedeapsă nedreaptă şi nemeritată dată de nişte judecători corupţi de sistemul din care fac parte, fără conştiinţă şi plini de ură la adresa unor oameni nevinovaţi!! NU RECUNOSC SISTEMUL DE JUSTIŢIE CORUPT DIN ROMÂNIA!!!

Am decis să lupt până la capăt pentru a-mi demonstra nevinovăţia şi pentru a-i demasca pe oamenii servili unui sistem de justiţie bolnav din România!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI