Alin Oprea, gafă colosală la plajă. Ce detaliu rușinos au observat fanii în această poză

Alin Oprea, gafă colosală la plajă. Ce detaliu rușinos au observat fanii în această poză
Ce gafă colosală a comis Alin Oprea. Fanii au fost surprinși

Alin Oprea a comis-o! Cunoscutul cântăreț a plecat în vacanță alături de partenera sa, Medana, așa că nu a uitat de fanii săi și le-a dezvăluit o fotografie inedită din locația pe care a ales-o. Totuși, mulți au observat un detaliu bizar.

Ce gafă a făcut Alin Oprea. Toți fanii au observat

Alin Oprea trăiește clipe minunate! Artistul s-a logodit cu iubita sa, Medana, demonstrându-le tuturor că este foarte îndrăgostit și abia așteaptă să facă următorul pas în relație cu bruneta. Cei doi au plecat în concediu, dar nu au fost lipsiți de controverse.

Cunoscutul cântăreț a postat o poză cu iubita sa, alături de un mesaj în care îi făcea o declarație de dragoste. Totuși, fanii au observat imediat că fotografia a fost editată, iar acesta și-a adăugat mai mulți mușchi, deformând imaginea.

Ulterior, Alin Oprea și-a dat seama de greșeală și a postat aceeași fotografie, dar fără detaliul bizar nu mai era prezent. Acesta apare alături de partenera sa, Medana, iar cadrul este unul frumos, bruneta fiind pusă în evidență.

„Ce atingere frumoasă este dragostea. Sub mângâierea ei înflorești în tihnă.”, a scris acesta.

Alin Oprea a încheiat divorțul. Ce a dezvăluit artistul

Alin Oprea a avut câteva provocări de zile mari de înfruntat. Cântărețul s-a decis să divorțeze, dar toate conturile bancare i-au fost blocate de fosta soție, fiind nevoit să muncească din greu și să meargă la multe concerte până la partaj.

Totuși, artistul se poate declara acum un om liber de obligații. Acesta așteaptă ca partajul să se judece și să câștige ce i se cuvine. Până atunci, el se bucură de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de partenera sa, Medana.

„Procesul de divorț este încheiat, așteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior și voi câștiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiție și în dreptate.

Dacă nu aș fi fost tratat în stil „mafiot”, ci cu recunoștință și respect pentru tot ce am oferit o viață întreagă, nu aș mai fi avut nicio pretenție.

Însă am fost trădat, „încornorat”, „jecmănit” și tratat ca un „sclav pe plantație”, ceea ce este inadmisibil.”, a spus artistul pentru impact.ro.

Cum se înțelege Alin Oprea cu Medana: ‘Mi-a încălzit sufletul’

Alin Oprea este un om împlinit pe toate planurile după divorț. Artistul se bucură de o bază uriașă de fani ce abia așteaptă să meargă la concertele sale, dar are și o relație superbă cu Medana, femeia de care spune că l-a schimbat total.

„Relația mea cu Medana nu a venit ca un „pansament”, peste deziluzia trăită în căsnicia mea, ci ca o regăsire a două suflete care se căutau dintotdeauna și care, în sfârșit, și-au găsit perechea.

Ea este omul care, aparent dintr-un străin, mi-a devenit atât iubita visată mereu, dar și cel mai bun prieten, mentor și ajutor.

Ea m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată, încrederea, pasiunea, tandrețea și iertarea.

Când oamenii pentru care mi-am dedicat toată viața, pentru care am muncit zi și noapte și pentru care niciun sacrificiu personal nu a fost prea mare, m-au trădat și m-au dezamăgit, Medana a fost lângă mine și mi-a încălzit sufletul.

Această perioadă, cea mai dificilă din viața mea, a fost și perioada care ne-a apropiat cel mai mult, devenind practic de nedespărțit.”, ne-a spus Alin Oprea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI