În ce ipostază au apărut Alex Bodi și Daria Radionova. Bianca Drăgușanu nu se va bucura deloc

În ce ipostază au apărut Alex Bodi și Daria Radionova. Bianca Drăgușanu nu se va bucura deloc
Alex Bodi și Daria Radionova încing imaginația fanilor

Alex Bodi și Daria Radionova trăiesc o incediară poveste de dragoste. Mărturie stau ulimele ipostaze publicate de cei doi pe rețelele de socializare. Chiar și Bianca Drăgușanu nu va putea sta indiferentă la cele publicate de cei doi îndrăgostiți.

Alex Bodi și Daria Radionova încing imaginația fanilor

Povestea de dragoste dintre Alex Bodi și Daria Radionova este una la cote ridicate. Noile ipostaze publicate recent de cei doi pe rețelele de socializare, nu fac altceva decât să certifice încă odată acest lucru.

Pe de altă parte fanilor li s-a încins imaginația la pozele publicate pe Instagram, poze la care nici Bianca Drăgușanu nu ar avea cum să fie indiferentă. Alex Bodi și Daria Radionova apar într-una din poze, sub un așternut alb, iar de-aici imaginația poate să zburde. Cert este că Alex Bodi și iubita sa sunt mai mult ca oricând îndrăgostiți. Și mai mult ca sigur vor suna clopotele de nuntă pentru cei doi. (vezi galeria)

Alex Bodi, se distrează în arest la domiciliu

În urma deciziei jduecătorilor, Alex Bodi, acuzat de trafic de persoane și proxenetism, este și-acum în arest la domiciliu. Asta nu l-a împiedicat să se relaxeze alături de noua sa iubită. Alex Bodi și Daria Radionova petrec momente incendiare în vila de lux a acestuia. În afară de Daria, Alex Bodi a avut de curând o vizită emoționantă.

Una din fiicele sale a venit să-l viziteze, având în vedere că afaceristul nu poate părăsi locuința. Momentul a fost unul plin de emoție, Alex Bodi recunoscând acest lucru. De cealaltă parte, Bianca Drăgușanu, deși într-o nou relație, se pare că nu prea-i pică bine ceea ce se întâmplă între Alex Bodi și Daria, așa că a trecut la atac împotriva Dariei, recent declarând:

”Mi se pare penibil cum o persoană care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an să deschidă gură și să se pretindă ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi. Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. Îmi este milă de ea și această comedie penibilă nu este circul meu.

În favoarea ei ar fi fost bine să tacă, nu să se agațe ca o lipitoare de numele meu ca să apară la TV sau în ziar. Eu sunt Bianca Drăgușanu de peste 14 ani de carieră și proiecte în TV. Eu apar pe numele meu și datorită numelui meu”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI