Îți vor da lacrimile! Ce s-a întâmplat cu medicul detașat la Suceava, după ce și-a revăzut fetița

Ce s-a întâmplat cu medicul detașat de la Suceava când și-a revăzut fetița?

Povestea medicului detașat la Suceava continuă să se scrie. De data aceasta, cu un plus de emoție. Ce s-a întâmplat cu doctorul atunci când și-a văzut pentru prima dată fetița în 10 zile?

Ce s-a întâmplat cu medicul detașat la Suceava, după ce și-a revăzut fetița?

Medicii sunt cei care se sacrifică integral în perioada crizei sanitare pe care o traversăm. Aceștia stau departe de familiile lor cu săptămânile, se expun la riscuri imense în spitalele neechipate în conformitate cu gravitatea situației pe care o înfruntăm, lucrează zeci de ore fără încetare, odihna n-are niciun cuvânt de spus, în timp ce lucrurile par să nu se îmbuneze deloc. Mai mult decât atât, astăzi s-a prelungit oficial cu încă o lună starea de urgență, așa că salvatorii noștri mai au multe de îndurat.

„Mi-am făcut bagajele avându-i alături pe soţul şi pe copilul meu, care mă întreba frecvent unde merg. Fetiţa mea are 4 ani. A fost un moment dificil. Mi-am făcut bagajele cu inima strânsă. Suntem oameni, sentimentul de frică este prezent, e adevărat. Dar am ales să fiu medic de urgenţă. Asta înseamnă că oricând poţi primi un telefon şi trebuie să fii pregătit să pleci acolo unde e nevoie de tine”
Alice Cigoli

Medicul detașat la Suceava și-a văzut fetița după 10 zile, la distanță
Medicul detașat la Suceava și-a văzut fetița după 10 zile, la distanță

„Atunci când oamenii dragi sunt în siguranță, iubirea nu ține de distanță”

Desigur că poveștile multor medici ar putea să stârnească emoție, dar de data asta imaginea unui doctor din Iași, detașat la Suceava, a ieșit în relief. Alice Cigoli a ales să rămână în linia întâi în lupta cu coronavirus. Sentimentul de frică a testat-o încă de când și-a făcut bagajele și și-a strâns în brațe fiica pentru ultima oară înainte să ia piept cu realitatea zilelor noastre – fără să știe când se va termina șirul sincopelor pe care le trăim. Aceasta a reușit recent să-și vadă copilul după 10 zile, dar de la distanță. Momentul a fost imortalizat de un cunoscut, iar acum face ocolul internetului.

„O imagine impresionantă! Fără cuvinte ?? O mamă, medic detașat la Suceava să trateze bolnavii de coronavirus, și-a revăzut fetița după 10 zile, de la distanță. Atunci când oamenii dragi sunt în siguranță, iubirea nu ține cont de distanță. ?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI