Ce a pățit Dana Marijuana. Tatăl copilului ei i-a făcut praf casa, e scandal monstru

Ce a pățit Dana Marijuana. Tatăl copilului ei i-a făcut praf casa, e scandal monstru
Dana Marijuana, probleme cu fostul partnere de viață

Dana Marijuana, una din singurele artiste rapp din România, trece prin momente grele. Pe rețelele de socializare, fosta vedetă rapp povestește despre scandalul pe care l-a avut cu fostul partener de viață.

Dana Marijuana, probleme cu fostul partnere de viață

După o lungă perioadă în care nu s-a mai auzit aproape nimic despre Dana Marijuana, iată că apar noi informații, și nu din cele bune. Pe numele ei real, Dana Coteanu, fosta vedetă a muzicii rapp a avut multe probleme de-a lungul carierei ei publice.

Se știau despre adicțiile sale față de droguri. Despre scandalurile în care era implicată, dar tot răul a fost spre bine. După ce a ieșit din lumina reflectoarelor, Dana Marijuana a decis să se căsătorească, după care a urmat venirea pe lume a unui copil. Din nefericire lucrurile nu au mers bine între cei doi, așa că s-a ajuns la despărțire.

După despărțirea celor doi a urmat o perioadă de acalmie, ca mai apoi tânăra Dana Marijuana să-și găsească un nou partener de viață, cu acesta fiind și astăzi. Cele mai recente informații legate de vedetă vin chiar de la ea. Într-o postare de astăzi, de pe Facebook, Dana Marijuana relatează un incindent cu fostul soț și tată al copilului acesteia.

”A venit acasă fostul meu soţ să vorbească cu concubinul meu. L-a ameninţat pe cel mai bun prieten al meu cu pumnul și mi-a făcut o pagubă de 100 lei, în afară de asta la rugămintea concubinului să-i aducă totuși ceva la copil, căci în rest de când am divorțat nu i-a adus nimic ca bani copilului, și când vorbesc de bani vorbesc de el personal ca iubire față de copilul lui.

Dar când te pui cu Trofin după cum e și numele copilului meu, adică avocatul lui Ceaușescu de la masa inculpaţilor. Nu vreau să fiu o victimă într-o poveste veche a comunismului. Eu încă mai cred că suntem democrați.”, a scris Dana Marijuana pe Facebook. (vezi galeria)

Artista a încercat o revenire în lumea muzicală

Deși în plină pandemie, Dana Marijuana a încercat să revină pe scena muzicii românești, chiar la finele lui 2020. În noiembrie artista anunța o nouă colaborare pe plan muzical, colaborare ce ar fi trebuit să reprezinte comback-ul acesteia.

Decizia a venit și în urma presiunilor prietenilor săi care au împins-o de la spate, după cum povestește chiar ea, de a reveni pe scena muzicală românească.

”N-ai cum ca și cântăreț, ca și artist de orice fel. Nu ai cum dacă începi sau ai un talent să nu ți-l dezvolți de-a lungul întregii vieți. Oricine ar spune că s-a lăsat de muzică sau s-a lăsat de pictură, nu are cum și voi cânta toată viața.

De fiecare dată când aveam mici lupte psihologice și îmi spuneam > veneau persoane, ca niște îngeri, veneau și mă întrebau de ce nu revin.”, povestea Dana Marijuana.