Îți mai aduci aminte de băiețelul simpatic din reclama cu brânza topită? Uluitor cum arată acum și cu ce se ocupă

Îți mai aduci aminte de băiețelul simpatic din reclama cu brânza topită? Uluitor cum arată acum și cu ce se ocupă
Din ce face bani acum puștiul din reclama cu brânză topită?

Puștiul din celebra reclamă cu brânză topită s-a făcut mare! Cu siguranță mulți tineri din ziua de azi își aduc aminte de secvența în care el se afla alături de o fetiță, iar în gândul său băiatul spune: ,,Dacă mă sărută data viitoare…”. Cum arată acum acesta și din ce reușește să facă bani? Mulți au uitat de cel care le-a făcut copilăria adorabilă. Cu siguranță majoritatea micuților de atunci au încercat și ei tactica văzută în reclamă.

Cum arată acum băiatul din reclama cu brânză topită: ,,dacă mă sărută data viitoare…”

Multe din reclamele din anii 2000 sunt și acum ținute bine aminte de tinerii din ziua de azi. Una dintre ele ce cu siguranță a fost testată de mulți micuți în fața blocului cu tot cu scenariul în cauză este cea la brânză topită.

Puștiul este acum un adult în toată firea. El se numește Noni Răzvan Ene, are 30 de ani și nu mai apare pe micul ecran cu același scop. Mai exact, cel din urmă este cântăreț.

După o pauză meritată de cinci ani, băiatul a revenit în fața publicului cu piesa ,,Noapte de vară”. Noni este cunoscut în special de români din reclama de la brânză topită „Colegi de școală”, numită popular și „dacă mă sărută data viitoare”.

El apărea în acele momente pe o bancă alături de o colegă. În timpul în care aceștia gustau cu drag brânza topită, gândul lui se îndrepta spre micuța de care începuse să prindă câteva sentimente și pe care își dorea să o cucerească.

A revenit în fața românilor: cu ce se ocupă?

Tânărul Noni nu a mai apărut în reclame, dar din anul 2012 a decis să se lanseze în muzică, artă din care își câștigă banii. O altă sursă de venit ar fi din cele două organizații non-guvernamentale în care activează. Băiatul se întoarce acum în fața fanilor după cinci ani de pauză cu o piesă compusă chiar de el.

„Noapte de vară este o piesă care s-a născut natural, spontan, cu și din emoții, fără a fi forțată sau având o poveste dusă la extrem. NONI este oricum o persoană căreia ii place să se îndrăgostească, prin urmare totul a decurs de la sine.

Povestea piesei este conturata de un videoclip special, în ton cu ultima noapte de vară și cu nuanțe de început de toamnă, în amintirea unei noi iubiri tocmai începute. Noapte de vară este o piesă produsă și gândită în aproximativ 2-3 ore de artistul NONI.

Când e sa fie, totul se leagă fără sa te gândești prea mult” consideră artistul în ceea ce privește povestea din spatele unei piese.”, se arată într-un comunicat de presă.

Urmăriți Playtech.ro și pe