Italienii nu au ratat declarația lui Adrian Mutu. Cum a umilit un nume mare din fotbalul internațional

Italienii nu au ratat declarația lui Adrian Mutu. Cum a umilit un nume mare din fotbalul internațional

Adrian Mutu a făcut de curând o declarație care nu îl pune într-o lumină tocmai favorabilă. Mai în glumă, mai în serios, a spus lucruri nu tocmai bune despre un nume greu al fotbalului internațional. Fostul jucător a vorbit despre un transfer făcut în fosta sa echipă, Fiorentina.

Adrian Mutu l-a umilit pe Franck Ribery

Italienii nu au ratat declarația lui Adrian Mutu. Cum a umilit un nume mare din fotbalul internațional
Adrian Mutu este acuzat că l-a umilit pe Franck Ribery (în stânga), după transferul la Fiorentina

Declarația lui Adrian Mutu nu a rămas neobservată, iar italienii s-au sesizat când au auzit ce părere a avut acesta despre un transfer care a fost efectuat de curând. Echipa italiană i-a urat recent bun venit lui Franck Ribery. Acesta a fost primit cu mare fast la Fiorentina. Însă, modul în care a reacționat fostul jucător al Fiorentinei când a aflat toate acestea nu a fost unul tocmai recomandat.

Adrian Mutu este acuzat că l-a umilit pe Franck Ribery, odată ce s-a aflat că a fost transferat, făcând referire la calitățile acestuia pe teren. De asemenea, s-a comparat cu Ribery, spunând că dacă făceau parte în același timp din echipa Fiorentinei, probabil fotbalistul francez n-ar mai fi apucat să joace.

„Dacă Ribery ar fi ajuns la Fiorentina când eram eu acolo, cu siguranţă că ar fi stat pe bancă. Sau ar fi jucat pe cealaltă parte”, a spus Adrian Mutu, marți, într-o conferință de presă.

Presa italiană nu a ratat declarația fostului jucător

Site-urile de sport din Italia au preluat într-un timp record declarația despre Franck Ribery și au evidențiat faptul că fostul fotbalist român are două ținte în cariera sa de fotbalist. E vorba despre Fiorentina și echipa națională a României.

„Unul dintre visurile mele e să devin selecţioner şi să antrenez Fiorentina. Echipa naţională e ceva special pentru mine”, a mai susținut Adrian Mutu, în aceeași conferință, ce a avut loc la Cluj, potrivit digisport.ro.

Adrian Mutu va avea un meci de retragere, demn de un sportiv cu palmaresul său. Va fi organizat pe data de 13 iunie 2020, la Cluj, în cadrul Sports Festival. Este un un meci demonstrativ care se va disputa pe teren între prietenii lui Adrian Mutu, dar și staruri din fotbal împotriva cărora acesta a evoluat, în timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI