26 ian. 2020 | 19:29

Ironia sorții. Ce meserie avea tatăl Lorei. Artista l-a pierdut în copilărie

Monden
Ironia sorții. Ce meserie avea tatăl Lorei. Artista l-a pierdut în copilărie
Tatăl Lorei și-a dorit mereu ca fiica lui să cânte

Pierderea mamei aduce în viața Lorei amintirea unei alte pierderi aproape la fel de importante: tatăl ei. Artista l-a pierdut pe când avea doar 4 ani, dar crede că ține o legătură strânsă cu el prin muzică. Bărbatul și-a dorit enorm să o vadă pe scenă, ănsă nu a mai apucat să vadă ce a ajuns fiica lui. De multe ori, în copilăria vedetei, tatăl o punea să își întâmpine musafirii cântând, semn că se mândrea cu ea.

Tatăl Lorei a murit când artista era mică. Ce meserie avea

Tatăl Lorei era cunoscut în zona Moldovei drept un medic foarte bun, foarte respectat. El a susținut mereu că Lora trebuie să cânte, iar ea a preluat asta ca pe o moștenire pe care avea să o ducă până la capăt, 15 ani mai tarziu. Din păcate, astăzi s-a stins și mama cântăreței, iar suferința Lorei este cu atât mai cruntă cu cât nu mai are pe nimeni în viață.

„Tatăl meu care a fost doctor specialist chirurg urolog, renumit în Moldova, și-a dorit foarte tare să cânt. Eu l-am pierdut pe tata când aveam patru ani și atunci nu am foarte multe amintiri cu el și nu știu ce și-ar fi dorit mai departe de la mine pe parcursul vieții. Dar țin minte că nu existau musafiri să ne treacă pragul fără să nu mă vadă cocoțată pe ceva, cu aprinzătorul de la aragaz sau cu te miri ce în mână și să cânt. Să-i binedispun pe invitați. Să spunem că în copilărie am fost susținută”, a povestit Lora pentru Libertatea.ro.

Cine este Lora

Născută pe 23 iulie 1982, în Vaslui, Lora a deprins de mică avantajele unei cariere în muzică. Era feblețea profesoarei de Română, căreia îi cânta Eminescu Să Ne Judece. Pe numele ei real Laura Petrescu, Lora a devenit cunoscută în România cu piesa ”Un vis”. Apoi, ea s-a remarcat ca jurat în cadrul emisiunii Next Star, dar și la Vorbește Lumea. A fost căsătorită cu Dan Badea, comediant, iar acum are o relație cu impresarul ei Ionuț Ghenu.

„Îmi aduc aminte că am cântat la un moment dat piesa „Eminescu”. Era piesa care pe mine mă „scotea” în fața profesoarei de limba română. Când îi cântam „Eminescu să ne judece” luam 10 la limba română. Asta vorbim așa când eram mai mărișoară, în clasele 5-8. Mă înregistram mereu. Doamne, aveam o piesă cu care mergeam pe la festivaluri, „De ce Doamne?„. Elena Cârstea o cânta pentru sora ei care murise și eu o cântam. Luam premii cu ea. Dacă nu vorbeam despre asta , probabil nu puteam să-mi amintesc piesa. Eu am început cu piese triste. Acum mi-a picat fisa”, ne-a mai povestit Lora.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro