Mama Lorei a murit. Artista, devastată de durere. Ce s-a întâmplat cu Mihaela Petrescu

Veștile sunt foarte triste pentru cunoscuta și îndrăgita cântăreață. Din păcate, a fost confirmat în seara de duminică, pe 26 ianuarie, că mama Lorei a încetat din viață. Așa cum se poate bănui, artista este devastată de durere, din pricina loviturii foarte mari pe care tocmai a primit-o. Mama Lorei se numea Mihaela Petrescu și chiar fosta vedetă de la Vorbește Lumea a confirmat decesul.

Mama Lorei a murit. Artista, devastată de durere. Ce s-a întâmplat cu Mihaela Petrescu

Cântăreața a postat un mesaj sfâșietor, pe rețelele sociale, în urmă cu puțin timp, duminică. Lora a dorit să le transmită fanilor că mama ei s-a stins, dar nu a oferit foarte multe detalii despre cauza decesului. În acest mod, artista de 37 de ani a dorit să le transmită urmăritorilor din mediul online și că se va retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, odată cu prilejul deosebit de trist.

Mama Lorei a murit. Artista, devastată de durere. Ce s-a întâmplat cu Mihaela Petrescu
Sunt clipe foarte grele pentru Lora. Artista și-a pierdut recent mama, pe Mihaela Petrescu

„«Cine are părinţi, pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând…» Drum lin, mamă scumpă… ai plecat cu jumătate din inima mea…?”, a fost mesajul publicat de Lora, pe Facebook.

Mama Laurei Petrescu, așa cum se numește Lora, în buletin, se lupta de mai multă vreme cu boala. Femeia originară din Vaslui ar fi dus o grea suferință din pricina cancerului. Devastată din cauza pierderii, fosta prezentatoare de la PRO TV a făcut publică alături de mesaj doar o imagine cu o lumânare. Vedeta avea o relație foarte apropiată cu mama ei, deși mărturisea în trecut că în copilărie nu a fost deloc răsfățată de către aceasta. Mai mult, versurile alese pentru a simboliza pierderea au fost cele de la regretatul poet Adrian Păunescu.

Fosta prezentatoare de la Vorbește Lumea, de pe PRO TV, a fost căsătorită, în trecut, cu actorul de comedie Dan Badea, însă după un divorț dureros și-a găsit liniștea în brațele lui Ionuț Ghenu. Într-un interviu acordat cu mai mulți ani în urmă, Lora a dezvăluit că după ce tatăl său a murit, mama ei, Mihaela, pe care pierderea o consumase foarte tare, s-ar fi îmbolnăvit pe fondul stresului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI