Irisha, în rol de prezentatoare la Kanal D. Ce emisiune a găzduit Faimoasa de la Survivor România

Irisha, în rol de prezentatoare la Kanal D. Ce emisiune a găzduit Faimoasa de la Survivor România
Irisha, in rol de prezentatoare la Kanal D

Irisha nu mai are nevoie de nicio prezentare. Frumoasa brunetă a dat lovitura în televiziune. După ce a cucerit publicul român în postura de concurentă a echipei Faimoșilor la Survivor România 2021, iată că acum bruneta a fost, pentru prima dată, în rolul de prezentatoare la Kanal D. Despre ce emisiune este vorba.

Ce emisiune a prezentat Irisha de la Survivor România la Kanal D

Deși au trecut câteva luni bune de când s-a terminat Survivor România, unii dintre foștii concurenți ai competiției care se desfășoară în Republica Dominicană reușesc, cumva, să rămână în centrul atenției mass-media.

Irina Ceban, cunoscută sub numele de Irisha, a fost una dintre cele mai mediatizate și apreciate concurente din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Fosta participantă de la Bravo, ai stil! a reușit să cucerească telespectatorii prin sinceritate și caracterul său dezinvolt.

Recent, Irisha le-a făcut o surpriză de zile mari admiratorilor săi din mediul online. Pe contul său de Instagram, bruneta a postat o imagine în care și-a anunțat prietenii virtuali cum s-a simțit pentru prima dată în rolul de prezentatoare a emisiunii Wowbiz de la Kanal D.

„Nu am cuvinte pentru a vă descrie emoția pe care am trăit-o ieri! Pentru prima oară in rol de prezentatoare la @wowbizro_official 🤗

Asta a venit la pachet cu o responsabilitate imensă, avându-i alaturi de mine in platou pe senzaționalii jurați de la @bravoaistil, @raluca.badulescu @tibiclenci Maurice Munteanu, dar și minunata prezentatoare a acestui show @ilinca.vandicioficial 🤍

Va mulțumesc pentru receptivitate și energie, m-am simțim divin! Am luat o piatra-n gură și am pășit cu dreptul in lumea televiziunii, in rol de prezentatoare”, a fost postarea publicată de Irisha pe pagina ei oficială de Instagram.

Adevărul despre relația dintre Irisha și Marius Crăciun

Marius Crăciun și Irisha au o relație frumoasă de prietenie care a captat atenția internauților. Cei doi se simpatizau încă de pe vremea când erau „rivali” la Survivor România, iar de când s-au întors înapoi în țară, după terminarea filmărilor, Faimoasa și Războinicul s-au văzut destul de des.

Întâlnirile lor au fost imortalizate pe Instagramul brunetei, acolo unde a curs o avalanșă de întrebări cu privire la statutul relației dintre cei doi tineri. Recent, Irisha și Marius Crăciun au fost invitați la Ștafeta Mixtă de la Kanal D, unde au clarificat faptul că sunt doar prieteni.

„Ne așteptam la întrebarea asta. L-am susținut la Survivor și în finală. Este adevărat că și familia mea îl place și l-a susținut. Le-a plăcut cum s-a descurcat și social, în spacial mama. Ei doi se urmăresc pe Instagram. Mama îl place, atâta pot să zic”, a declarat fosta Faimoasă la Ștafeta Mixtă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI