Irinuca, gest senzațional după ce Irinel Columbeanu și-a lansat cartea. Ce a făcut pentru el

Irinuca, gest senzațional după ce Irinel Columbeanu și-a lansat cartea. Ce a făcut pentru el
Ce gest a facut Irina Columbeanu pentru tatal ei Irinel

Irinel Columbeanu tocmai și-a lansat volumul autobiografic, intitulat simplu „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, iar fiica sa Irina este cât se poate de mândră de tatăl său. Deși cei doi nu s-au mai văzut în persoană din anul 2018, adolescenta fiind stabilită în Statele Unite ale Americii, alături de mama ei Monica Gabor, Irinuca a transmis un mesaj emoționant pe Instagram.

Ce reclamă i-a făcut Irina Columbeanu tatălui său

Irinel Columbeanu se poate mândri cu o frumusețe de fată. Irinuca este o adevărată domnișorică, ce a moștenit trăsăturile mamei sale, fostul topmodel Monica Gabor.

Fiica fostului milionar locuiește în Statele Unite ale Americii de 3 ani de zile, alături de mama ei, dar păstrează legătura cu Irinel Columbeanu prin intermediul rețelelor de socializare și a platformelor video.

Recent, fostul patron de la Isvorani și-a lansat o carte autobiografică, iar fiica sa a vrut să-i arate că îl susține din toate puterile, chiar dacă nu-i poate fi alături fizic.

Irinuca a postat pe InstaStories două mesaje prin intermediul cărora își sfătuiește urmăritorii din mediul online să cumpere volumul scris de Irinel Columbeanu. Micuța influenceriță le-a dat urmăritorilor săi toate informațiile necesare, inclusiv linkul de unde pot cumpăra online cartea.

„Dacă vreți să citiți cartea tatălui meu, apăsați acest link. Cumpărați acum!”, sunt cuvintele scrise de Irina Columbeanu, în dreptul fotografiilor copertei cărții „Istoriile unui vehement – Ipocrația”.

Irinel Columbeanu, salvat de la închisoare de Nicu Ceaușescu

În controversatul volum lansat recent, Irinel Columbeanu povestește întâmplări incredibile din viața sa, în perioada regimului comunist din România. Fostul milionar din Isvorani a mărturisit că a fost la un pas de a ajunge la închisoare, dacă nu ar fi fost ajutat de Nicu, mezinul familiei Ceaușescu.

Totul s-a petrecut în noiembrie 1988, când cei de la Securitate au descoperit faptul că Irinel Columbeanu primise 50 de dolari de la o prietenă din Statele Unite, deși deținerea de valută era ilegală, în acei ani.

Fostul soț al Monicăi Gabor avea și alte probleme, întrucât ICRAL-ul decisese să-l dea afară din casă, deoarece suprafața fostului său apartament era mult prea față de cerințele necesare unei singure persoane.

„Nu avea numărul lui de telefon și nici nu-l cunoștea, de fapt. Se vedeau prin barurile de noapte prin care mai umblau amândoi și când îl mai zărea Ili îl saluta din cap, iar Nicușor întotdeauna îi răspundea.

Nu avea deci, nimic concret pe care să se bazeze, dar poate că reușea să intre la el, avea să-i înțeleagă situația și poate chiar să-l ajute”, sunt rândurile scrise în cartea lui Irinel Columbeanu.

Nicu Ceaușescu a intervenit, sunând pe cineva din conducerea partidului de atunci, care a soluționat problema. Irinel Columbeanu i-a mulțumit, iar cei doi s-au reîntâlnit la un an distanță, în ultimele zile ale lui decembrie 1989, la coada unui magazin, unde fostul milionar l-a salutat și i-a strâns mâna mezinului familiei Ceaușescu, din respect.