Momentul care i-a uimit pe invitații de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: ‘Te-ai gândit că ai doi copii când ai scris?’

Momentul care i-a uimit pe invitații de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: ‘Te-ai gândit că ai doi copii când ai scris?’
Momentul care i-a uimit pe invitații de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu

Momentul care i-a uimit pe invitați la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri a lansat cartea sa, „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, iar la eveniment, acesta și-a invitat fostele iubite la eveniment. Printre cele care și-au anunțat prezența a fost și Brianna Caradja, care i-a dat o replică fostului partener, încât nu le-a venit să creadă când au auzit asta.

Momentul care i-a uimit pe invitații de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a lansat primul volum din trilogia pe care o pregătește, în care fostul soț al lui Irinel Columbeanu a decis să le invite pe fostele lui partenere.

Printre cele care au onorat cu prezența a fost și Brianna Caradja, care, la un moment dat, i-a adresat fostului său iubit o întrebare ce i-a amuzat atât pe invitați, dar și pe autor.

„Te-ai gândit că am doi copii când ai scris cartea asta? Adică ai avut grijă ce zici acolo?!”, l-a întrebat Brianna Cardja pe Irinel Columbeanu, care a zâmbit și a răspuns afirmativ.

De amintit este că cei doi au avut o relație în anul 1996, iar povestea lor de iubire a durat doar opt luni. În ciuda faptului că nu au avut o relație atât de îndelungată, Irinel Columbeanu și Brianna Caradja au avut sentimente profunde unul față de celălalt.

„E un personaj foarte complex”

În discursul ținut în fața invitaților, Prințesa a recunoscut că Irinel Columbeanu este un personaj profund și că știe să trăiască și să se bucure de moment. Brianna Caradja a afirmat că-l apreciază foarte mult pe fostul ei partener și susține că o să fie alături de el mereu.

„Iri ca om și Iri pe care îl cunoașteți din presă sunt două persoane foarte diferite. E un personaj foarte profund, foarte complex, este cineva care știe să trăiască, cineva care știe să se bucure de moment.

Iri pe care l-am cunoscut este cineva care știe să se bucure de lucruri mărunte, care știe să râdă din toate, drept pentru care și astăzi, după atâția ani, sunt alături de el cu cel mai mare drag”, a spus ea.

De menționat este faptul că Irinel Columbeanu și Prințesa nu au dezvăluit niciodată motivul real al despărțitii dintre ei. Cei doi au rămas buni prieteni. Brianna Caradja a fost fiica principesei Alexandra Caradja și nepoata lui Ceorges Caradja și a Smarandei Bibica Rosetti, descendenți direcți ai lui Scarlat Caradja, care a fost principe onorific al Moldovei și Valachiei, între 1774 și 1780, numit de sultanul Abdul Hamid I. De asemenea, Fratele lui Scarlat, Jean Caradja, a fost patriarh de Constantinopol între anii 1761 și 1763.