Irinel Columbeanu vrea să dea lovitura. Povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Mr. Pink va apărea în librăriile din China. EXCLUSIV

de: Ana Maria Păsat
20 08. 2022

Irinel Columbeanu vrea să dea lovitura! Irinel Columbeanu își va lansa volumul patru al cărții sale în China. Acesta i-a propus fiicei sale, Irina să-l scrie și, normal unul dintre personajele centrale va fi Mr. Pink. Actualul partener al Monicăi Gabor, care este de naționalitate chineză, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Monica. Dar, odată cu lansarea volumului, Irinel Columbeanu vrea să dea lovitura. Cât despre povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Mr. Pink, aceasta va apărea în librăriile din China, cel puțin așa declară Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Fostul om de afaceri de la Izvorani la al patrulea volu. Irinel Columbeanu vrea să dea lovitura

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe cele trei volume ale cărții sale. Este vorba de seria „Istoriile unui vehement”, volumele fiind lansate în acest an.

Irinel Columbeanu spune, în exclusivitate pentru playtech.ro, că îl pregătește deja pe al patrulea. Fostul om de afaceri de la Izvorani și-a propus se pare, printre altele, să o facă celebră pe fosta sa soție. Acesta spune că vrea ca Monica Gabor să devină celebră China. Asta după ce el a lansat-o în România.

Columbeanu se află în discuții avansate ca următoarea sa carte să fie lansată în țara de origine a lui Mr. Pink, cel care, de altfel, alături de Monica Gabor, va fi și unul dinre personajele centrale.

Iar cea care va scrie cartea, ce va fi apoi tradusă în chineză, va fi nimeni alta decât fiica sa, Irina. Volumul va conține, printre altele și povestea de dragoste dintre Mr.Pink și Monica, precum și viața Irinei pe tărâm american.

„Sper să reușim în curând proiectul publicării cărții în R.P. Chineză. Seria <Istoriile unui vehement> o va continua Irina, dacă reușesc să o conving și dacă își va găsi timp și energie de la școală.

O vom scrie împreună, draftul i-am propus să-l scrie ea și eu să-l rafistolez”, spune Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Vezi și: Irinel Columbeanu, declaraţii neaşteptate la mai bine de 11 ani de la divorţul de de Monica Gabor. Cine i-a destrămat familia, „Da, regret” EXCLUSIV

Lucruri inedite despre Mr. Pink, povestite de Irina

Cum Mr. Pink este deja celebru în țara sa, unde se va lansa cartea, cititorii vor afla lucruri inedite și despre milionarul asiatic, povestite de Irina, nu doar despre Moni și Irinel.

Numele acestuia a apărut deja în volumul trei, „Chintesența”, acolo unde Columbeanu povestește despre întâlnirea pe care a avut-o cu chinezul, în cadrul căreia acesta l-a certat că nu voia să-i permită Irinei să se mute în America.

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo.

Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe.”, scrie Irinel Columbeanu.

Povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Mr. Pink va apărea în librăriile din China

„Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese. Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui. Ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect.

Era mult prea serios pentru a fi judecat și hotărât sub presiunea timpului. După care ieși tăcut din Rolls, chemă liftul și urcă în apartament. La plecare la aeroport, când așteptau îmbarcarea, i se păru că Irina era parcă un pic îmbufnată.

De altfel, și el era frământat de acea discuție care, una peste alta, îi lăsase un gust până atunci necunoscut și cam amar. De fapt, întregul subiect în sine continua să îl frământe, însă, odată ajunși în țară și luându-se cu treburile de zi cu zi, impresiile respective pieriră, și el cel puțin nu se mai gândi la asta (decât poate în subconștient)”, a scris Irinel în ultimul volum al cărții sale, referindu-se la Mr. Pink.